lauantai 30. kesäkuuta 2012

esittelyssä: juuson ja janitan blogit

juuso banneri juuso Kollaasit4 MUU1Juuso alotti valokuvaus/lifestyle blogin. Juuson blogi ei siis oo mikään semmonen tein tänää sitä tätä. Vaan suurimmaks osaks sielä on hienoja ja omaperäsiä valokuvia ja sit joskus Juuso saattaa kertoo miten ne on muokattu ja jossai vaiheessa saattaa tehä jonkun tutorialinkin :---) 
Postaukset saattaa olla myös laneihin liittyviä ja tänä kesänä mahdollisesti tulee vielä semmonen postaus kun Juuso menee kavereidensa kanssa roadtripille (jos ne saa hyvän ajan sovittua). Muita postaus aiheita vielä on musiikki ja videot.
 Tän blogin postaustahti ei oo kovin säännöllinen, että Juuso postaa sillon ku kuvia on tai jotain mistä postata.
Tästä blogista kehittyy varmasti vielä tosi hyvä! 

KÄYKÄÄ SIIS KATTOMASSA!!! :-------) (blogiin pääsee painamalla tosta blogin nimestä)
janita banneri janita Kollaasit2
Kollaasit3
Janita on alottanu kirjottaan valokuvaus/lifestyle blogia n. vuos sitten, mutta n. 8 kk sitten Janita alko kirjottaan tätä blogia ihan sillain ns. kunnollla. Janita kirjottaa blogiaan englanniks. Jos ei kielitaidot riitä tai ei muuten vaan jaksa lukee englantia, niin tätä blogia kannattaa silti alkaa lukemaan koska kuvat on iha mahtavia! 
Janita postaa ihan vaa päivie tapahtumista ja tekee myös semmosia postauksia jotka on aika valokuva painotteisia. Janitan postauksista löytyy myös joskus musiikkia. 
Janitaki postaa iha oma miele mukaan, että mitää säännöllistä postaustahtia ei oo. 
Hyvä blogi kannattaa kattoo(----:

KÄYKÄÄ SIIS KATTOMASSA!!! :-------) (blogiin pääsee painamalla tosta blogin nimestä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti