perjantai 13. heinäkuuta 2012

doll

Eilen kuvailin tämmösiä '"nukke" kuvia :------D Eka meikkasin ja sit kuvasin ja photoshoppasin(:

IMG_0638-1 IMG_0653-1 IMG_0668-1IMG_0673-1

Oon täs lähipäivinä vaan säätäny työ juttujen ja kaiken muun kanssa ja ollu välillä kavereiden kanssa. Eli joo mulle soitettiin tälläviikolla, että lehtiejakajan paikka vapautu meillä päi ja kun olin jättäny hakemuksen nii kysyttiin haluisinko alkaa jakamaan. Tottakai suostuin(---: Oon ilonen että sain ton työn koska mulla kuitenki rahaa kuluu aina junalippuihi ku menee Juuson luo ja sit sen lisäks tulee aina muutaki ostettavaa joka kuukaus. Mut nyt toivon mukaa pystyn alkaa noista palkoista säästään semmoseen mistä oon kauan haaveillu. Eli tatuointiin :-----D Oon aatellu ite suunnitella semmosen pikkusen tatuoinnin joka tatuoitais mun jalkapöytään tai tohon jalan sivuun. Se ois semmonen missä on joko teksti ja nuotti tai sitten että siinä on nuottiviivasto jossa on jostakin mulle tärkeestä kappaleesta nuottejen pätkä. Mutta jos noita en saa toteutettua otan vaan pienen nuotin.. mutta noi aikasemmat vaihtoehdot kumminki ois kivemmat koska ne ei ois kuitenkaa semmoset, että mitä muillaki ois. Mut joo kiireen keskeellä oon ehtiny kavereitakin näkeen esim. tänään kävin laittaan Hennalle testi rippikampauksen ja -meikin. Ja myöhemmin sitten olin Ellun ja Sandran kanssa. Mutta joo nyt pitäs varmaa alkaa nukkuun, koska aikanen herätys ku meen Juusoo vastaan juna-asemalle!(----:

8 kommenttia:

 1. Yhellä mun tutulla on tuossa käden sisäpuolella nuottiviivastoo jossa on Abban thank you for the music nimisestä biisistä just se kohta nuoteilla mis lauletaan tuo thank you for the music :---D että näitä on kyl nähty, mut tatuointeja nyt on niin monella jo, et ainakaa minust ei oo paskaakaan väliä onko jollain vastaava kuva jos sillä kuvalla on itelle joku merkitys ja se on itestä hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii eihä sillä oikeestaa ookkaan, koska jokainen tatuointi kuitenki näyttää toisella erilaiselta ku vaikka itellä :-----), mut joo mietin just että aika epätodennäköstä että jos valitten jostai kappaleesta kohdan minkä nuotit tatuoin niin luulen että en varmaa mistää semmosesta ns "kuuluisasta" kappaleesta niitä valitsis, niin sen perusteella sitte varmaa ei ois kovin monella samanlaista xd ja jos ois nii just ihan sama koska sillä on mulle itelle merkitystä :---D niinku sanoitki :) hahaaaa kauhee romaani tuli tästä...

   Poista
 2. cooool! nyt oli hyvä löytö tää blogi, täytyy jäädä seurailee :)

  VastaaPoista
 3. Voiku sulla on nätit silmät! :)

  VastaaPoista