keskiviikko 3. lokakuuta 2012

cosmopolitan tähti-bloggaajaksi

IMG_1261-1lplplp

Osallistuin siis cosmopolitanin tähti-bloggaaja kisaan ja tarvitsisin siinä nyt teiän ääniä?(----: Olis tosi mukava jos jokanen teistä vaivautuis käydä tykkäämässä mun blogiesittelystä! Mun blogista pääsette tykkäämään TÄSTÄ tai painamalla tota kuvaa! Tietenki ois aiva mahtavaa jos joku teistä vaivautuu vielä jakamaan mun esittelyn facebookissa(:: KIITOS KAMALASTI KAIKILLE(: <3

5 kommenttia:

 1. ihan niinku voisit olla cosmon tähtibloggaaja:D sua parempia bloggaajia on vitusti! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :----D emmä tolla nyt ehkä ihan voittoo välttämättä lähtenykkää tavotteleen.. ja välttämättä cosmoo lukevat naiset ei ehkä mun ikäsen jutuista ois kiinnostuneita, mutta lähinnä laitoin ton siks tonne että kiinnostuu sitte mun blogista kuka kiinnostuu, emmä tosta mitää menetä, että tonne ton laitoin(:

   Poista
 2. heei, sori ku tähän postaukseen rupeen luettelee ideoita mistä voisit tehä postauksen.. XD mut jos ideat kelpaa nii tässä ois pari postausideaa joista ois mukava lukee :--D : Susta & Juusosta postaus ( videopostaus teistä ois kyllä kiva!) ja sitte postaus sun meikeistä ois kiva, että miten meikkaat eri tilaisuuksiin? :)

  - anonyymi xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se mitää hyvä että tulee ideoita!! :---D me ollaan kysymyspostaus joskus tehtykki ja tässä on linkki siihe jos et oo viä sitä nähny(: ja joo munki tekismieli kamalasti tehä sen kanssa videopostaus mut eriasia saanko juuson suostuun xd joo toi meikki juttuki on hyvä idea! :--D vaikkei mulla niinkää mitää ihmeellisiä meikkejä oo nii kuitenki(: KIITOS IDEOISTA(---:!

   Poista
  2. http://itsmydancefloor.blogspot.fi/2012/04/kysykaa-juusolta-ja-emmalta-vastaukset.html

   niin ja tossa on se linkki ku kunnon piiloblondina unohdin xd

   Poista