tiistai 19. helmikuuta 2013

sun vaatteet on rikki

Pitkästä aikaa kirjottelen nyt vähän enemmän. Viimeviikko oli kiireinen koulujuttujen takia ja niin on viä tääki viikko oikeestaan pitäs kohta tästä mennä lukee kokeisii jotka on huomenna, no mutta tulin kuitenki pikasesti postaamaan sitä ennen. Mulla on siis huomenna vika koe ennen lomaa joten piaan helpottaa<3 Ja perjantaina alkaakin sitte hiihtoloma! Joten tässä pitäs ny alkaa tulee vähä tiheempää tahtiin postauksia. Viime viikonlopun olin Juusolla ja Juuso täytti 18 nii juhlittiin sit sen synttäreitä. Kuvia on, mutta Juuso tekee sit niistä postaukse iha omaa blogiinsa nii en mä niitä tänne sit sen enempää laita(: Mutta joo eilen sit oli reenit ja tein koulujuttuja. Mulla muuten on vähä ongelmia ton instagrammin kanssa nii jos joku on sattunu ihmettelee nii en voi siis lisätä sinne kuvia enkä seurata ketään enkä kommentoida... onks muita joilla ois sama ongelma? No mut joo tässä ois teille kuvia tän päivän asusta.

19.2 IMG_0676-1 IMG_0652-1 IMG_0654-1 IMG_0689-1

Btw, postaustoiveita?

17 kommenttia:

  1. Su blogis on ihana! Ja mikä sun instagram on? :)

    VastaaPoista
  2. Kenties joku kaveripostaus? :) Ps. ihania kuvia!

    VastaaPoista
  3. joillaa on aineki ollu toi sama ongelma ku sul ton instagraminkaa ni ne joutun tekee sit kokonaa uuden ni on alkan taas toimii

    VastaaPoista
  4. Onko paita ite tehty vai mistä oot hommannu ? :)

    VastaaPoista
  5. vuui noi siun vaattet on kivoi :') mistä oot muuten noi housut hankkinu (: ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos(---: vero modasta joskus kaaauan sit :--D

      Poista
  6. uu oot upee tyylimimmi! mua kiinnostais ehkä joku musapostaus. lempibändeistä vaikka ja ehkä jotain keikkakuvii, jos löytyis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa kiitti(----: joo voisin miettii jospa innostuisin tekeen tommosen jonku(:

      Poista
  7. Voisitko linkata poikakaveris blogin ? :)

    VastaaPoista