lauantai 10. toukokuuta 2014

cinderella hair

Ihanaa päästä nopeesti postaileen tänne. Mun elämä on nyt kiireisempää ku mitä ikinä varmaan on ollu ja se näkyy nyt kyllä täälä bloginki puolella. Postausmäärä on vähentyny, lukijoita on lähteny, kävijämäärät on vähentyny, mutta mun into ei oo lähteny mihinkään! Ens viikolla on kauan odotettu ja pelätty Tuhkimo ja Rocktähti musikaalin ensi-ilta. Näyttelen siinä siis Tuhkimoo. Siitä johtuukin siis uus hiusmuutos. Oletin, että mulle tulee peruukki esityksiin, mutta niitä kun kokeiltiin niin todettiin et mikään ei oo hyvä. Myöskään myrkynvihreet latvat ei ollu kovin nätin näköset vaaleensinisen prinsessamekon kanssa joten päätin vaalentaa latvani blondeiks! Vähän tämmöset keltaset/kultaset nää on, mutta mun mielestä oikein kivat ja menee nyt näiden esitysten ajan ihan hyvin (: 


Siveltimet - Sheinside


Jopas oli pinkin täyteisiä kuvia :--D Mä lähen kohta viettään lauantai-iltaani kavereiden kans tv:n eteen. Meillon Euroviisu kisakatsomo! Koitan kuvailla meiän iltaa jos vaikka sais jotakin postausmateriaalia!

TUHKIMO JA ROCKTÄHTI esityksestä vielä. Tulkaa ihmeessä kattoon meiän musikaalia näyttelen kahta roolia vuorotellen, eli oon vuorotellen Tuhkimo taikka hiiri Lumi. Oon siis ensi-illassa 15.5 klo. 18:30 tuhkimo. Seuraava esitys missä näyttelen Tuhkimoo on 5.6. klo 18.30. Esitykset on siis Musiikkiteatteri Palatsilla ja liput maksaa 16e kpl. Liput ja lisätietoja musikaalista tästä!


6 kommenttia:

 1. toi tukka on superkaunis! Ja ihana asu:)

  VastaaPoista
 2. noi hiukset sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on samat siveltimet, ja hintaansa nähdeen tosi hyviä! Ainoa huono puoli oli se, että kunnon häivytyssivellin puuttu. :( Pari kuukautta ovat olleet jokapäiväisessä käytössä, ja vaikuttaa vieläkin uusille harjasten värjäytymistä lukuunottamatta. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin sopii sinulle nuo hiukset!! :)
  KristaEmilia

  VastaaPoista