torstai 24. heinäkuuta 2014

lovely summer

Tää kesä on ollu ihana! On ollu suht paljon lämpösiä kelejä, hyvää seuraa, kivat työt jne. Oon ilonen kumminkin, että koulutkin alkaa pian. En oo kuitenkaan kertaakaan vielä vaivautunu kattomaan, että mitä kirjoja pitäs ostella ekaa jaksoo varten. Ostin kuitenkin ekan lukuvuosikalenterini, jee! Opettelin viime vuonna käyttään kalenteria sillä ilmasella lukiokalenterilla ja en kyllä ois selvinny ilman sitä. Siinä muuten näky se käytön jälki sen verran hyvin, että päätin ostaa tommosen kunnollisen. Onko muut innoissaan koulunalusta? Tai jännittääkö jotkut kenties uuden koulun takia?(: 

Jopas tuli mielenkiintonen teksti, aiheina: sää, koulu, työt, kalenteri :--D


Nää kuvat on otettu joskus juhannuksen aikoihin kun oltiin Juuson kanssa käymässä seitsemisen kansallispuistossa. Postailin jo keväällä tehdystä reissusta kuvia tänne, mutta nää on sielä sijaitsevalta tilalta otettuja. Oli aivan ihanan näkönen toi tila nytten kesällä! Toi pieni niitty oli tosi kaunis<3 (: Suosittelen käymään tuolla tai jossakin vastaavassa paikassa!

1 kommentti:

  1. Itse olen jo hieman innoissani koulun alusta. Ehkä siihen vaikuttaa myös se, että lukio alkaa, jota odotan innolla!:)

    VastaaPoista