tiistai 9. joulukuuta 2014

grim reaper

Neljän viikon postaustauko.. Onkohan tähän mennessä pisin. Oon tähän nyt monesti koittanu saada jotakin säännöllistä tiheetä postaustahtia, mutta uskompa ettei se tuu koskaan onnistumaan. Blogi on varmasti aina mulle vaan tämmönen kiva sivuharrastus. Niin moni asia menee ainakin tässä elämänvaiheessa tän edelle. Monesti oon miettiny, että kannattaako mun tätä nyt edes jatkaa, mutta kuitenkaan en osais luopuakkaan tästä puuhasta joten ehkä tällä mennään. Eli postauksia aina kun on aikaa ja kuvia(: 


Oon miettiny myös mun blogin nimee. En tiä onko it's my dancefloor enään niin mun tyylinen. Alun perin nimihän tuli siitä, että oon tassinu 5 vuotiaasta asti ja se on ollu tosi iso osa mun elämää. Näin vanhempana kuitenkin on toi laulaminen ja musiikki ja teatterikin jonkin verran jyränny ohi niin oon miettiny että olisko esim It's my stage luontevampi. Toisaalta taas tässäkin asiassa on kiva kun on toi tuttu ja turvallinen sama vanha nimi. Mitä mieltä ootte tästä?(: 


Mä oon tällä hetkellä tosi ilonen, ollaan saatu bändijuttuja kavereiden kanssa aluilleen ja tällä hetkellä etitäänkin meiän porukkaan toista kitaristia ja basistia. Meiän ilmotuksen muusikoidennetistä löytää TÄSTÄ!!! Eli jos sieltä sattuu löytymään joku Tampereen alueella asuva kitaristi tai basisti tai jos joku sattuu tietämään semmosen niin vinkatkaa ihmeessä ja eikun vaan viestiä meille päin! Meillä on siis ihan alkutekijöissä koko homma mut nyt näyttää ainakin ihan lupaavalta. Täytyy toivoo, että tästä tulee vielä jotakin(: 

Mullon muuten kuvissa DIY-mekko jonka tein carlingsin ale-paidasta jonka löysin miestenosastolta joskus. Leikkasin siitä kaulaaukon pois ja vedin kaks suoraa viivaa hieman tiimalasimuotosesti t-paitaan ompelukoneella ja leikkasin sit ylijäämä kankaat pois ja siinä olikin sit 5 minuutissa mekko valmis. Suosittelen tsekkaamaan miesten printtipaidat mekkojen tekoomuo varten!(: Totakin t-paitaa olin koittanu Juuson saada ostamaan, mutta lopulta tajusin että voinhan mä sen itellenikin hankkia!

6 kommenttia:

 1. herranjumala et oot aina niin upeena :o olis kiva nähä meikkivideoita lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en ny kuitenkaan aina XD kiitos paljon<3 Haluisin kauheesti tehdä niitä mut oon niin sohelo niiden suhteen jos otan omalla kamerallani, että onnistuu varmaa sit vasta ku saan Juuson kameran käsiini ja pääsen sillä ottaan :D

   Poista
 2. Voi että nuo vaaleat hiukset passaa sulle niin hyvin! Näytät jotenkin ehkä vähän vanhemmalta, siis hyvällä tavalla hahah :-D
  Sulle kyllä taitais passata minkäväriset hiukset vain. Nuista meikkaustaidoista oon kyllä kateellinen, joka kerta niin upeat meikit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!!<3 Nii no nyt on kyllä yllättävän moni hiusväri sopinu XD voi olla et ku mullon niin kalpee iho ni sen kans sit menee moni väri, entiä. On tässä vielä paljon uutta opittavaa, mutta kiitti!(:

   Poista
 3. vaiha vaa blogin nimi jos siltä tuntuu!:)

  VastaaPoista
 4. Älä vaihda nimeä, ei sitä tarvitse niin kirjaimellisesti ottaa. Sitäpaitsi, elämähän on kuin tanssilattia ;)

  VastaaPoista