tiistai 24. helmikuuta 2015

neon green hair

VIHDOIN! Neon keltavihreet hiukset! Joku varmaan ajattelee, että "taas värjänny hiukset, miten pystyy". :D Mä oon toivonu tätä tukkaa nyt syksystä lähtien, mutta vanhojen takia halusin pitää sitä kovalla vaivalla saatua blondia pari kuukautta ainakin. 

Vanhoissa mulla oli kuitenkin vaaleen violetti tyvi, koska viikkoo aiemmin olin vaalentanu ekaa kertaa koko pään blondailujen jälkeen tyvikasvun ja se oli semmonen keltanen sävyttelystä huolimatta ja siinä missä meni entinen vaalennusraja nii se imasi sävytteitä ihan huolella ja se oli sit violetti. Eli mun tukka oli tyvestä alas päin blondi violetti blondi. En saanu violettia häivytettyä tarpeeks syväpuhdistavalla shampoolla joten laitoin sitten koko tyveen sitä violettia päivä enne vanhoja ja toivoin että tulee hyvä tukka. Ja niinhän siitä onneks tuli! 

Viikossa kuitenkin violetti tyvi oli jo haalistunu aika lailla pois. Olin aatellu, että värjään nää neon vihreet ehkä joskus huhtikuussa, mutta mulle tuli viime torstaina semmonen, että mitä mä turhaan oottelen huhtikuuhun. Meiän uuden kodin vesiki värjää jo blondia vihreeks nii mitäpä sitä alkaa taistelee sitä vihreyttä vastaan turhaan ku vihreet hiukset haluanki. Sit päätin sutia hiuksiini jo laatikossa oottaneen La Richen Fluorecent Glow värin niin että sekotin siihen joukkoon pari tippaa jotakin crazy colorin vihreetä suoraväriä. Jännitin, että tuleeko näistä liian vihreet tai liian keltaset, mutta tuli just semmoset mitä olin toivonukkin!


id

Värjäsin myös mun blondit pidennykset ja ne imi onneks väriä yhtä hyvin kun oma tukka niin nää sulautuu nyt  hyvin omaan tukkaan. Nää pidennykset alkaa kuitenki näyttään jo aika hemmetin kuolleilta ja menee helposti takkuun. Ei ollu aasialaisesta tukasta blondatut pidennykset siis kovin pitkäkestoset siihen nähden mitä mustat ja punaset on ollu. 2kk kesti nää. Haluisin hankkii jotkut parempilaatuset pidennykset, mutta en tiä mistä. Nyt kysyisinki teiltä vinkkejä, että mistä kannattais uudet pidennykset hankkia? Suositelkaa jotakin sivuja?(:

16 kommenttia:

 1. Oh my gosh, I absolutely love the hair! <3

  unknownprettylies.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Vihreet noi kyllä on jo upeat!, mutta ei neonia kyllä nähnykkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonvalossa nää on ihan neon vihreet :D hohtaa sillai jännästi ku on nii räikeet! Kuviin sitä on aika mahdoton saada näkyyn xd

   Poista
  2. ?? mitäs ihmettä, kyllä musta noi on ihan selkeesti neonvihreet :D

   Poista
 3. tosi upeet hiukset!
  en oo pitkään aikaan ostanu pidennyksiä joten en osaa kyl sanoa mitään suosituksia

  VastaaPoista
 4. hei nyt oikeasti mä haluan noista kulmista jonkun näköstä tutoriaalia, ne on aivan täydelliset ;___;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kiitti! Voisin tehdä tutorialin mun uuden kulmakarvamömmön esittelyn yhteydessä :D!

   Poista
 5. En pysty enään ite allergioitten takia värjäämään hiuksia ollenkaan mut onneks pystyn ihailemaan ainaku sulla on taas jotkut uudet kivan väriset hiukset :D Ei oo kyllä mitään hiusväriä mikä ei sulle sopis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, onko sulle ihan jostain väristä tullu se allergia? Mäki oon alkanu oleen noiden värien kans paljon varovaisempi nykyään. Suojaan aina päänahkani, koska en haluu kuvitellakkaa mimmosta se ois jos en allergian takia vois värjätä ollenkaan! Mutta kiva kuulla jos näistä on iloo muillekkin! :)

   Poista
  2. Ei kun kaikista hiusväreistä tulee ja muutenki hajusteista. :/ Eikä oo joo kovin kivaa oman värin kans ku vaikuttaa kyl niin paljon ulkonäköö enkä ite tykkää yhtää :D Juu ja on paljon iloo muutenki koko blogista! :)

   Poista
  3. eikä, tosi kurjaa kyllä /: hahaa nonii sehän on hyvä!! :)

   Poista
 6. miten teit nuo kiharat hiuksiis? upeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosella remingtonin kiharruspuikolla (en nyt muista nimee), joka kapenee kärkee kohti! Sillä kiharsin pois päin kasvoista ja sen jälkeen harjasin kiharat läpi jollon niistä tuli enemmän tommoset isommat ja pöyheemmät(:

   Poista
 7. Klipsein oon kuullu hyvii juttui LuxyHair extensions ja itellä on GlamTime-klipsut punasiks värjättyinä. Noi GlamTimet on jotenki nii sileet ja sulautuu suomalaiseen ohueen tukkaan hyvin. Ettei oo sillee ompelulankaa+rautalankaa -efektiä pituudessa.

  VastaaPoista