keskiviikko 6. toukokuuta 2015

outfit / Äänestä ihanaa Jovia!

Tulin laittaan tänne muutamat asukuvat jotka Juuso räpsi musta tossa sunnuntaina. On ollu oikein kivat puoltoista viikkoo, kun Juuso oli täälä pikkusen normaalia kauemmin. Mullon kauhee innostus ja stressi samaan aikaan, koska jännitän saanko kesätöitä ja toisaalta oon innoissani kesälomasta ja siitä, että pian nähdään Juuson kanssa useemminkin kun pari kertaa kuussa. Siitä sitten myöhemmin ehkä lisää (: Olisin tosi onnellinen jos vaan tärppäis jostakin työstä. Haastatteluissa on tullu käytyä ja hakemuksiaki lähetetty monia kymmeniä mutta ei näy töitä. Huolestuttavan monella kaverilla tai tutulla on sama tilanne. Missä kaikki kesätyöt? 

Nyt niitä kuvia hieman simppelimmästä asusta!

Takki - DEF-SHOP  //  Mekko - H&M  //  Laukku - DEF-SHOP  //  Leggingsit - OASAP  //  Kengät - DEF-SHOPMun asukuvien lisäks haluisin pyytää tässä postauksessa teiltä pientä mutta merkittävää palvelusta! Mun hyvä ystävä Jovi on osallistunu nyt tän vuoden Tangokuningas-kilpailuun ja on selvinny kisassa jo tosi pitkälle! Tällä hetkellä on nimittäin 5 parhaan äänestys käynnissä top50:nen joukosta. Eli Jovi pitäs saada äänestettyä top5 joukkoon, jotta hän pääsis semifinaaleihin. TÄLLÄ HETKELLÄ JOVI ON 6.! Se ei kumminkaan riitä, joten tarvitaan teidän kaikkien ääniä, jotta saadaan ihana nuorten asialla oleva Jovi näyttämään, että kyllä nuoristakin löytyy taitoa! :) Tää olis myös hienoo jatkoo viime vuodelle, koska Jovi oli viime vuonna Suomen Tangoprinssi. 

Tässä näyte Jovin monipuolisista laulutaidoista!


NYT KAIKKI ANTAMAAN ÄÄNENNE! JOVIA PÄÄSETTE ÄÄNESTÄMÄÄN TÄSTÄ!
Mahtia ois jos saatte kaikki tututkin äänestämään!<3 Kiitos paljon kaikille<311 kommenttia:

 1. Upeasti laulaa kyllä! Annoin äänen :)

  VastaaPoista
 2. voisitko tehdä postauksen sinun ja juuson suhteesta tai lähinnä siitä miten piätte sen kasassa välimatkasta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein tiä mitenkä osaisin tehdä ja toteuttaa tämmösen postauksen :D jos on joku idea niin kerro!! :)

   Poista
 3. Meikkipostaus ois tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmonen? Video, vai et esittelen mun meikkejä :)?

   Poista
  2. Niinku tutorial, missä ois arkimeikki ja sit joku juhlavampi! :)

   Poista
 4. Jatkatko vielä treenamista, josta aikaisemmin ootkin tehnyt postauksia? Jos se on muuttunut, niin miten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä ainoo mitä tulee reenattua on tanssi :D En tiä osaanko siitä tehdä postausta xd

   Poista
 5. Jovi on kyllä luonnon lahjakkuus ja niin positiivinen ja hauska ja siihen on helppo tutustuu!! Ekan kerran ku nähtii ja juteltii ni se oli toosi kivaa hieno nuori mies!!!! Go Jovi Go!💜 äänestin itte myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! Aivan ihana ihminen(: Jovilta terkut<3 :) Kiva että äänestit!

   Poista