tiistai 27. syyskuuta 2011

ehkä maailma upein auringonlasku

Hih... en sit saanukka viikoloppuna sitä lempi vaatepostausta )------: MUT YRITÄN SAADA SEN TÄLLÄ VIIKOLLA TEHTYÄ, mut en lupaa mitää ku on kokeisii lukua luvassa ja sitte viikoloppuna Juuson luo nii ei kamalasti tätä aikaa oo.

Viikonloppuna meillä oli Janitan kans läppäri ''lanit''. Joo no ei niitä laneiks voi kutsua :----D Meiä tosiaa piti mennä ottaa sillo syyskuvia ja sit jotai kauhukuviaki piti ottaa mut ei me sit saatukka mitää aikaseks (yllätys yllätys). Mut hauskaa oli!

Tänää oltiin teatterissa ilmasutaidon ryhmän kans. Tai no kaikki vapaa ehtoset sai mennä, koska se oli nyt illalla. Oli aika jees reissu seki. Paitsi ku sovittiin Linskun kanssa, että mennää keskustaa pyörii vaatekauppoihi enne sitä nii siinä oli vähän vaikeuksia. No mulla ei jostain syystä toimi sim-kortti (huomenna pitäis alkaa toivonmukaan toimimaan, JES) nii sitten meiän piti sopia koneella tarkkaan, että missä me nähdään ja millä busseilla mennään. Nooo tietenki meiän tuurilla kävi niin, että Linsku myöhästy bussista ja tuli sit isänsä kyydillä keskustaan. Linsku oli sitte siinä venannu mua, mutta oli lähteny siitä vähä enne ku mun bussi oli tullu. Sielä se sit kierteli kaikki kaupat ja etti mua.. Samalla ku mä venasin että se tulee bussilla! Noo ei sitä sit näkyny nii lähin kans ettimään. Sit ku olin jo iha luovuttanu ton ettimisen kans nii kappas, sielähän se Linsku tulee h&m yläkerrassa vastaan. Eli meni sit kuitenki loppujenlopuks hyvin toi!(----------:

Ps. OUJE KERRANKI SAIN KIRJOTETTUA ENEMMÄN KU PARI LAUSETTA :-------D
Pps. SATA LUKIJAA LÄHESTYY!! (juhlapostaus toiveita?)
Ppps. LINKKAILKAA KAVEREILLENNEKKI TÄTÄ BLOGIA NII JOSPA PIAN TULIS TOI 100 TÄYTEEN(----:

8 kommenttia:

 1. viviii: tommone perus digikamera Canon DIGITAL IXUS 95 IS (-----:

  VastaaPoista
 2. En kestä, aivan uskomattoman upeita kuvia! :oo

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän hienoja kuvia! Varsinki toi auringonlasku on upea! :)

  http://klipsiworld.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. ooi ihania kuvia! millä oot muokkaillu näitä? :)

  http://moment4life-roosa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. ihanii kuvii!! :: ))

  essussecretworld.blogspot.com

  VastaaPoista