tiistai 4. lokakuuta 2011Joo pahottelen taas tätä postaustaukoo. Joo viimeviikko oli aika jees ku ei kamalasti ollu normaaleja koulupäivä ku oli metsäretkee ja tartumikkiin kuvausta yms. KAIKKI KATTOO 25.11 TARTU MIKKIIN!  :----D 

Viikoloppu oli jees, yllätysyllätys, koska olin Juuson kans. (---: Perjantaina ei tehty mitää ihmeellistä. Lauantaina sit käytii kuvaamassa (kuvia tulee myöhemmi ehkä) ja sit siinä samalla käytii kaupassa. Joo tosiaan yritettii oikasta semmosseen mikä suo ei suo joku märkä jutun kautta, mutta käännyttii takas meneee normaalia reittiä ku ei ollu iha mu juttu toi jossai märässä kulkeminen... Päästii sit vihdoi sinne kauppaa ku oltii kävelty semmosta 2m/h vauhtia. Ja takas Juusolle käveltiin sit yhtä nopeesti. Illalla katottii si leffa, se joku Easy A. Oli aika jees leffa! (---: Sit mentii viä mäkkii huvi vuoks syömää... joo :---------D Sunnuntainaka ei mitää ihmeellistä tapahtunu.

Eilisen päivän tein koulujuttuja ja kaikkee järkevää. Kävin kans lenkillä! Tänää oltii shoppailemassa ja käytii kirpputorilla nii woot kaikki löys jotai, mäki löysin aika kivat mustat tregginssit joissa on housujen lahkeissa vetskarit!(: Makso vaan 5e! Illemmalla kävin sit viä lenkillä. Mut joo tässä nää tapahtumat tiivistettynä :---D!

4 kommenttia:

 1. ihana blogi, jään lukijaks :) oonki sun sadas lukijas xd

  VastaaPoista
 2. laura: JEEE ISO KIITOS!(------:

  VastaaPoista
 3. mä näin sut siellä mäkkärissä :D

  VastaaPoista
 4. venla: woot :o oikeesti? :---D hassua!

  VastaaPoista