maanantai 14. marraskuuta 2011

(---------::
Tänää tosiaa meni päivä vaa kokeisii lukemisessa ja dataamisessa .. Tossa räpsin parit kuvat tätä postausta varte(: Voisin vähä useemmin vaivautua ottaan ton huonon kamerani käteen, ku vaikka ne kuvat on jotain niin rumaa tolla otettuna nii okei saa niistä iha siedettävän näkösiä photoshopilla xd.(hihi jee tässä opettelen käyttämään sitä:3) Nii ja pitäs pikkuhiljaa alkaa harjottelee laulaa kaikkia biisejä ulkoo koulun pikkujouluesityksiä ja koulun joulujuhlia varte :----D No jos vaikka tänää viä ja huomenna opettelis oikee urakalla! Ainii ja yks tanssi koreokrafiaki pitäs keksiä. No kyllä senki ehtii! Heh..

Nii muute joku anonyymi kyseli, että miks kirjotan blogia jos postaan niin harvoin ja useimmat mun postauksista on turhia. No mä tykkään kirjottaa blogia ja joskus ei yksinkertasesti vaan o aikaa tai kiinnostusta tai vaikka niinkin on sattunu käymään, että ei oo ollu kamera missään mukana nii nää on niitä mun yleisimpiä syitä siihen että joskus tulee postauksia harvemmin! Mut sit toi, että mun postaukset on turhia.. no miten sen ny ottaa mikä on turha? :---D Btw oon aina miettiny, että mitenkä jotkut anonyymit vaivautuu lukemaan jotain blogia jos se kerta on niin kamala.. saatika sitten kirjottamaan kommentin vielä mielipiteestään! Ainaka mä en jaksais vaivautua. Onks muut koskaa miettiny tätä? :---D

14 kommenttia:

 1. ihanat kengät mistä ostit? :--)

  VastaaPoista
 2. mira: oon ostanu noi joskus vuos sitte spiritstoresta!(----:

  VastaaPoista
 3. aa okei, mä jotenki automaattisesti aattelin että noi ois uudet :D

  VastaaPoista
 4. ihana blogi emma :) käy kattoo munki vaikka tein sen kyllä vasta äskettäin et siä ei oo kyl oikee mitää viä http://jansyh-blogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. tosi kiva blogi! voisit vaan postata useammin, ja laittaa paljon kuvia. oot tosi kaunis tyttö, ootko aatellu mallinhommia ikinä?:)

  VastaaPoista
 6. tuli mieleen kappale joka on oikeesti suht haastava laulaa! :) kuuntelepa lana del ray -video games! ku kuuntelin tuli heti mieleen että voisit laulaa(:

  VastaaPoista
 7. ano: kiitos(---: Juu oon aatellukki nyt vähä useemmi postailla. kiitti(---: njaa empä oikeestaan tällä pituudella :D!

  ano: APUA TOI ON IHANA!<3 täytyy opetella(---: kiitos ihan kamalasti vinkistä!

  VastaaPoista
 8. ei mitään!:) on meistä seuraajistakin joskus apua! ps anteeksi tää anonyymius ;)

  VastaaPoista
 9. ano: heh nii on!(----: btw aloin heti opettelemaa tota:D joo ei mitää(----:

  VastaaPoista
 10. Mä oon niin miettiny tota kans, tota 'miks pidät blogia, ku postaat nii harvoin ja niin olemattomiasta asioista' ym!

  Mäki pidin joskus kaikille näkyvää blogia, mihin kirjottelin kaikenlaista, siis ihan normaalia lifestyleblogia. Kirjottelin sitä ihan omaks ilokseni, koska tykkäsin siitä! Muutin sen blogin kuitenkin näkyväks vaan mulle itselleni, kun joillekkin oli nähtävästi liian vaikeeta ymmärtää, että pidin blogia omaks ilokseni, käyn koulua ja siinä samalla töissä, kavereita nään ja paljon muuta, ja että mulla ei välttämättä ole aikaa istua täälä päivät pitkät postaamassa. Eikä välttämättä ollut asiaakaan, en nimittäin tosiaankaan jaksa tehdä joka päivä kolmea postausta tyyliin 'ei mulla mitään asiaa oo, muuten vaan kirjota' Ärsyttävää!

  Huh, tulipas romaani :D No, jokatapauksessa sun blogi on tosi muksa, vaikka vähän harvemmin postaatkin (:

  VastaaPoista
 11. en kans ymmärrä näitä! siis jos on niin tylsä blogi ni eti uus? so simple:) mä ainaki tykkään, ei täälä mitää tärkeimpiä asioita jaella, mut tykkään lukee näitä kaikkia juttuja :) ei turha yhtää! jos joku ei tykkää nii ettiköö omanlaisensa blogin :)

  VastaaPoista
 12. ano: Niimpä! Ja sit ei niide postauksien aina niin sisältörikkaita tarvi olla, koska kuitenki oma blogi, omat päätökset, omat ideat, oma postaustahti :----D mut joo kiitos(:

  vilmA: nii! samaaamieltä :---D nii ja sit just kaikkie lukijoide pitää kans muistaa se, että kaikilla bloggareillaki on kuitenki yksityisyys, ku jotku tuntuu sen unohtavan joskus.. ja sit siihe postaus tahtii saattaa joskus jonku osalla liittyä joku elämän muutoski nii seki vaikuttaa! ei sillä siis että mulla ois niin käyny mut nyt tälläi yleisesti(--:

  VastaaPoista