lauantai 26. marraskuuta 2011

nyt lagaa enkä keksi otsikkkoo

 GINA TRICOT 14,95E
H&M 5,95E
H&M 14,95E

Täs vähä tän päiväsiä ostoksia(----: Koko päivä meniki shoppaillessa ja äitin kummitytön synttäreillä, tai no luin mä vähä kokeisiinki ja nii onha täs tätä iltaa viä jäljellä XD Mutta joo oli iha jees päivä. Nyt vaan on kyllä semmonen pakko pakko pakko päästä Juuson luo olo!!!!!! )--: Onneks viikko niin nään sen:33

Aa palaa hermo toho, että on kamalasti kokeita ja kaikkia koulujuttuja. No, mutta onneks kohta on joululoma!(----: Pelottaa tosiaan toi todistus, että nouseeko keskiarvo 8,7:stä vai laskeeko se.. 8,9 tai 9,0 ois jees! :---D10 kommenttia:

 1. ostin eilen ihan samanlaisen topin ja lapaset! :--D

  VastaaPoista
 2. mira: mitäää :-----D vähä hassu sattuma!

  VastaaPoista
 3. mul on kans toi ristitoppi (; ihana on :'''D

  VastaaPoista
 4. näin btw että ysin todistusta ei tarvi mihinkään, koska jatkopintoihin pääsee esim 8.5 mihin vaan. peruskoulun todistuksella ei muutenkaan oo väliä, vana jatkopinnoilla vaan.

  VastaaPoista
 5. aa tää uus ulkoasu on hieno! 8)

  VastaaPoista
 6. RAWR: Kiva!(----: nii on :3

  ano: no oon aatellu hakee ilmasutaito painotteisee tai musiikki painotteisee nii niissä vaaditaa päälle 9 tai 10 ka.. tietty harrastuksista ja muista saa pisteitä mut on se muutenki kiva vaatii iteltä vähä enemmä(-------:

  VastaaPoista
 7. Haluun ja tykkiin pääsee molempiin 8.5, jos on harrastuspisteitä. Keskiarvo siis ei todellakaan ole 9 tai 10, koska korkein keskiarvo Tampereella oli tänä vuonna 8.6 eikä se ollut halu tai tykki edes.

  VastaaPoista
 8. ano: wooot :O coool, jee kiitos ku kerroit! :---D oon tainnu ymmärtää jotai opo tunneilla vääri :D

  VastaaPoista
 9. ihana paita♥ ja ihana uus banneri sulla, oot niin kaunis:) mut käytätkö huultenpullistaja ainetta, sul näyttää huulet siltä jossain kuvissa:D

  VastaaPoista
 10. ano: kiitti :--D joo en todellakaan käytä haha varmaa johtuu vaa mun ihme ilmeistä jos näyttää siltä xd

  VastaaPoista