lauantai 10. joulukuuta 2011

VASTAUKSET (heh tein vihdoi xd)

Minkä ikäne oot?: - 97 syntyny eli 14 viälä(----:
Kui pitkä oot?: - Huikeet 163cm (----:

Ei salainen unelma?: - No vaikka se, että oon kauan unelmoinu tatuoijan ammatista :----D
Onko sulla tavotteita sun elämässäs?: - Tottakai! Ekaks ny varmaa ainaki toi et pääsis mieluisaa lukioo ja sit sen jälkee johki jees paikkaa opiskelee!
Millanen ihminen oot?: - Musikaaline ainaki noo öö puhelias joskus liianki :----D Kova äänine ja sanon asiat aika suoraa. Mut joo toi että vaikka oon puhelias nii kyllä mä toisia osaan kuunnellakki(----:
Tiedätkö mikä susta tulee aikuisena/millaisena näät lähitulevaisuutesi? (seuraavat 4-5 vuotta): - Lukioon meen mieluite ilmasutaidon. Sitten no ois jees pystyä muuttaan pois kotoo. Mahdollisesti myös jotku näyttelijän hommat tai oman musiikin teko ois kivoja, mutta noista ny ei tiä kuinka varmasti niide suhtee unelmat tai suunnitelmat toteutuu. 
Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi?: - Äänekäs. Taidehullu. Tosivaaleeihone.
Anna arvosana elämälles asteikolla 4-10?: - 9- :) oon aika tyytyväine elämääni.

Millainen on kaveripiirisi?: - Tämmöne pieni. Lähinnä tyttöjä. :----D Mut siis on sitte kavereita ja tuttuja joide kans tulee harvemmi oltua ja nähtyä.
Tietääkö perheesi ja kaverisi blogistasi?: - Juu ja ne lukee tätä(:

täs kuvia mu parhaimmista kavereista :---D okei tästä puuttuu janita ja liinu ja jonna mut ei mulla ollu kuvia tainii)----: (kaikki kadonnu)

Kauan ootte seurustellu Juuson kanssa?: - No nyt joku 4 ja puol kk suunnillee :--D
Missä sä ja Juusosi tutustuitte?: - Koneella. Galleriassa. Vahingossa :---------)
Milloin aloitte Juuson kanssa seurustelemaan?: - Tän vuode heinäkuussa :----)
Paljonko teillon ikäeroo?: - 2 vuotta ja vähä alle kuukaus :----D
Millainen oli eka kerta kun tapasit Juuson?: - Emmätiä semmonen kiva :3 Olin heti ihan että äääää ihana:3 Ei sitä osaa selittää.
Missä tapasit Juuson?: - Prismalla ku se oli menossa hesaa. Mut siis tuol tavattii iha sovitusti eka kerra mut tosiaa galleriassa tutustuttii niinku jo tos ylhäällä vastasin :--D

nii ja sit täs me 8 ja 10 vuotiaina XD

Mitä mieltä oot ihkulissupissiksist?: - No en mikää ylin ystävä, mutta siis mitä tarkotat tolla?:D Njaa ei siinä mitää jos semmonen haluaa olla, mutta nii .. 
Mitä mieltä oot eläimist?: - Oha ne ihania jotkut :3
Uskotko jumalaan?: - Emmä osaa tähä vastata, sori :-D
Jos saisit poistaa kokonaan yhden asian maailmasta mikä se olisi?: - Ihmiset jotka tappaa toisia ihmisiä.

Mikä on sun lempileffa?: - Street Dance 3D
Pahin mokasi?: - Noo joskus 10 vuotiaina Jonnan kanssa marssittiin reippaina tyttöinä tanssikoulun miesten pukkariin!(----: Sitte meitä tultii ohjaamaa sieltä pois ja meille kerrottii että se oli miehille tarkotettu. No en tiä onks toi nii paha. Toine on semmone ku mokasin ekaa kertaa elämässäni 8 tanssivuode kokemukse jälkee kunnolla sillai et sen huomas varmasti esityksessä. Tuli ihan järkyttävä bläkautti ja tanssin sielä jotai randomia ja ei ollu kaunista. Pienet itkuraivarit tuli sen jälkee koettua.


Kuinka monta kertaa oot värjännyt hiuksesi?: - Joo tähän en osaa sanoo mutta siis aloin värjään hiuksia öö kai 11-vuotiaana? Mut sillon en värjänny todellakaan usein mut sit nyt värjään ehkä n. 2-3kk välein?
Miten päätät asukokonaisuutesi/mitä pistät päälle aamulla?: - Joskus päätän sen jo illalla tai yöllä jos en saa unta. Tai sit kiireessä vaan nopeesti puen jotain. Tai sit jos on aikaa tai ei oo aikaa tai ei oo ideaa nii on varmaa puolet vaatekaapista sängyllä tuolilla ja lattialla. Ja joskus taas valitten jonku yhe vaattee jonka kans alan sit yhdistelee jotai :----D
Miten teet meikkisi?: - Peitän tummat silmänaluset. Joskus meikkivoidetta. Sit aurinkopuuteria. Eye-lineriä ja ripsiväriä ja sit huulikiiltoo.
Miten muotoilet kulmakarvasi ja mitä mieltä olet erityyppisistä kulmakarvoista?: - Noo emmä niitä erityisemmi muotoille värjään vaa ja sen jälkee nypin :------D Mikäs niissä no kaikille sopii mitkä sopii mut ite en ainakaa kamalasti tykkää kulmista jotka on ajettu pois ja piirretty sit vaa päälle. Tai no voi neki olla kivat jos ne on hienosti piirretty :---D
Voisitko tehdä eri kampaus tutoriaaleja?: - Ehkä tulevaisuudessa (----: Mut nyt en ala mitään lupaamaan.
Mistä asioista tykkäät ulkonäössäsi ja mitkä asiat ärsyttää?: - Noo mä tykkään mun silmistä ja kynsienmuodosta :----D Ja mullon mun mielestä iha sopusuhtane kroppa nii siitä. Mut mikä mua ärsyttää nii arvet varsinki jaloisa mitkä on tullu tanssista. Ja sit se että mun jalkapöytä on nii korkee nii näyttää oudolle ja on vaikee löytää sopivia kenkiä ku on pienet jalat mut korkee jalkapöytä.
Miten teet huulimeikkisi?: - Laitan huulikiiltoo.


Miksi/Milloin aloit kirjoittamaan blogiasi?: - Aloin kirjottaan tätä tän vuoden kesäkuussa, varmaanki siks, koska olin lukenu jonku vuoden verran kaikkien blogeja ja olin koko ajan miettiny että tää kirjottamine vois olla kivaa mut aikasemmi en saanu aikaseks tai teknisien lahjakkuuksieni takia tehtyy tätä blogia XDd
Kuinka kauan oot pitäny blogii?: - Öö 5 kuukautta? :--D

8 kommenttia:

 1. En tiiä miks mut jostain syystä kuolin noille sun vastauksille. XD

  http://thatboringlifeofmine.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. janite: NO MITÄÄÄ XDDDDDD OIS MULLA OLLU SUSTA KUVIA MUUTE MUT SIT AATTELIN ETTET HALUU ET JULKASEN NIITÄ TÄÄLÄÄ XD

  VastaaPoista
 3. janitae* aaaaaaaosaan kirjottaa

  VastaaPoista
 4. wow. Mä en tienny susta näitä kaikkia!:D 1) luulin sua vanhemmaks 2) en tienny että sua kiinostaa kaikki musikaaline ja näyttelijäura 3) mäki haluun ilmasutaidonlukioo :D tykki tähtäimessä, ja tyllinvieressä ne kerrostalot ois iha jees .. 4) oon kovaäänine (liian) ja mut kaverit sen kyllä voi kertooo :D 5) soitan viuluu, pianoo... kitara ja selloki menee (; laulan aina kaikkialla.. joten joo mäki oon aika musikaaline :D !!! näin itteni liikaa noissa sun vastauksissa xD

  VastaaPoista
 5. oon aika edustava tossa kuvassa........ et parempaa löytäny:D ei vaa kai toiki on iha hyvä

  VastaaPoista
 6. vilmatin: :OOO HASSUA ET NOI PALJO SAMAA :----D hehe heeei eli säki asut tampeteella? :)

  Ellu: NOOOO ois niitä kaikkia ihania naama vääntö kuvia ollu xd mut joo

  VastaaPoista
 7. tampereella* aaaa osaan kirjottaa :---D

  VastaaPoista
 8. juu tai siis kangasalla mut joo siäläpäi! :D

  VastaaPoista