keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

:---------3


 Tommosseet kynnet tein eile :---D


Tänää alku päivän olin kotona ja luin terveystietoo ja sit joskus 6 maissa lähin kattoo jotain tanssiesitystä. 


AAAAAAAA IHANA KEVÄT KESÄMIKÄ AAAA<3 Oli tosi ihana kuvata tuola ku toi keli:3 aaa lämmin ja valosa ja aurinko ja kaikki!!! :---D Tuli kyllä aika kuumaki ku olin liikkeellä tommoses aika mustassa asussa. Joo ja tän enempää ei tästä päivästä oo sanottavaa. MUTTA HEI TARVIIN TEIÄN APUA. Mielipiteitä mitä teen hiuksilleni? Himmottas kamalasti alkaa vaalentaa vaaleeruskeiks mun oikeevärin lähelle. Mut sitten taas se sama vanha musta<3 Ja sit mietin kanssa että oisko joku tumma ruskee? Vai sit jotai radikaalimpaa muutosta.. sinimustat? ruskeet ja jotain violetin tai sinisen sävystä? punaset??? ÄÄÄ en tosiaan tiä auttakaa ja jos teillä on jotai hyviä omia ideoita nii sanokaaa ja kuviaki saa linkittää. KIITOS KAMALASTI NIILLE JOTKA VAIVAUTUU:33 Btw ihanan verran teitä lukijoita(---: <3 

7 kommenttia:

 1. mistä noi farkut on mitkä sulla on päällä näis kuvis :-)

  VastaaPoista
 2. Must olis hienot sellaset jotka olis muute vaik mustat/tummanruskeet, mut sit etuhiuksis olis jotai violettii tai sinist yms.:)

  VastaaPoista
 3. Sulle vois sopii superhyvin sellanen tummanvioletti ! :0 Värinpoisto + crazy colorin suoraväri (joka ei muuten rasita hiuksia! se on niin ku värjäävää hoitoainetta.) Ja jos aijot vaalentaa, ni värinpoisto, millä saa kaikkein parhaiten vaalennettua on schwarzkopf blonde L++. :--) Ite sain sillä värjätyt mustat hiukset melkein blondiks!

  VastaaPoista
 4. No sinuna lähtisin eka vaalentaan noita hiuksia. Sit voisit vähän aikaa pitää semmosii ruskeita ja sit laittaa myöhemmin sinistä tai punasta. Jos vaalennat eka, niin sillon ne shokkivärit näkyykin sieltä johonkin. :)

  VastaaPoista
 5. punaset tai vaaleenruskeet ois kivat !

  VastaaPoista
 6. Oon joko sen punasen kannalla tai semmoset sinimustatki kävis varmana hyvin!:--)

  VastaaPoista