tiistai 10. huhtikuuta 2012

SININE VAI MUSTA JA PUNANE VAI BLONDI


Tänää olin Sanna Lipin Linskun ja Hennan kans. Ekaks katteltii vähä kaikkia napakoruja ja muita crazy-factorysta. Aateltii tilaa yhessä sieltä kaikkia koruja varmaa ainaki 50e edestä :--D Mut tajuttiin että se 50e voi helposti ylittyäkki ku meitä on siinä 6 tilaamassa yhessä. Sitte sen jälkee alettii yrittää saada auki mun ja linskun napakoruja ja ei kyllä tosiaan auennu kummanka korut ihme kyllä. (joo tää tais olla tosi tärkee xd) Myöhemmin sit lähettii ulos ja mentii citymarkettii kattelee hiusvärejä.. ja joo edelleen oon sen sinisen kannalla mutta ääääää musta. Lippi taas keksi alkaa himoomaan punasia hiuksia, mut silläki sama juttu kun mulla :----D Eli kuitenki ne blondit ois kivat. Njaa ehkä me selvitään tästä ongelmasta. Mutta oikeesti tahtoisin kamalasti jotai muutosta mun hiuksille ku aina vaa mustat tai tummaruskeet tai ruskeet.. mitä mieltä ootte? Radikaali muutos siniseen vai samassa mustassa tai ruskeessa jumittaminen? Vai jotain muuta?

10 kommenttia:

 1. ei sinist plz, pidä musta!

  VastaaPoista
 2. sinimustat sopis sulle :)

  VastaaPoista
 3. elä helvetissä värjää sinisiksi :D

  VastaaPoista
 4. sulle sopis tosi hyvin neonsiniset ! ja sille toiselle punaset ! jos se on siis toi toinen tyyppi tossa ekassa kuvassa

  VastaaPoista
 5. pakko kysyy, et millasta sinistä meinasit ? sellasta sinimustaa, mis näkyy se sinine tyylii tietys kulmas vai iha oikeeesti sinistä ?:) ainaki mun mielest noi tummat sopii toooosi hyvi !1 :)

  VastaaPoista
 6. ehdottomasti tolle blondille punaset!!!

  VastaaPoista