torstai 3. toukokuuta 2012

VAPPU PART 2


Täs loput kuvat vapulta. Joo no niitä oli viä enemmänkin, mutta mulla loppu kuvatila. Niii ei sattuis sieltä lukijoista löytyy semmosta joka tietäs mitä muuta kautta saisin noita kuvia ladattua, joo no Flickr? Eikö sen kautta saa? Jos saa nii en kyllä oo tajunnu tähä mennessä millää lailla et miten toi toimii :----------D Hei nyt aaa tarviin apua. Kiitos kamalasti sille joka jotenki pystyy mua tässä asiassa auttamaan :3<3 Mutta joo nyt siihen vappuun. Lähettiin sit tuolta gaalasta nopeesti meille viemää turhat tavarat ja lähettii Juuson ja Lipin kans reeneihi. Juuso siis tietty vaa odottelemaan sinne. :----D Oli kivat vappu reenit, katottii meiä tanssiesitykseen paikat. (ouje eturivissä) Sen jälkee mentii kattoo Juusolle kenkiä ja sit jotain säädettiin siinä rahojen kanssa ja välissä käytii anttilassa ja moikkaamassa Ellua jne. Ja ku vihdoin oltii saatu säädettyä kaikki rskvn ja oltii menossa jo ostaan niitä nii katos vaa kauppa kii :----).. Sit tän jälkee mentii kuvailee vaa koskerantaa ja pari tuttua siinä nähtii. Lähettiinki jo 7 aikaa sitten pois keskustasta ja mentii meille kattoo jotai mu lapsuude videoita. Siinä se ilta sit meniki ja mentiin nukkuun jo 12. (:: Semmone vappu!

5 kommenttia:

 1. PERKELE! Bongasin tosta kaukaa otetusta kuvsta meiän possen!!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :------D mietinki just, että joku tulee viä sanoo et löytää ittenssä tai tuttunsa noista kuvista xd

   Poista
 2. Mul kävi kans just viikko sillai et loppu kuvatila, mut sit mulle sanotii et käytä Flickriä nii sen aut se toimii (-:
  JA täält katoin ohjeet mite lataa flickerin kaut kuvat bloggeriin :
  http://saara-kissntell.blogspot.com/2011/11/miten-ladata-kuvat-flickrin-kautta.html

  VastaaPoista
 3. Hei jos oot bloggerin kautta laittanu niitä kuvia ni voit käydä picasa kansioista käydä poistaa jotain turhia kuvia .)

  VastaaPoista
 4. XD en ees huomannu et olin tossa yhessä kuvassa:D::D:D:D:D:D:DDDDDD

  VastaaPoista