keskiviikko 2. toukokuuta 2012

VAPPU PART 1


 Joo nää 2 kuvaa ylhäällä on sunnuntailta. Oltii Juuson kans sillo leffassa ( TITANIC 3D) ja käytii subissa. Se päivä meniki siinä. Paitsi et yritettii me tehä videopostausta mut se sitte meniki aika pielee, mutta eiköhä semmonenki tuu jossai vaiheessa. 


Nää ja alemmat kuvat on meiän koulun vappu gaalasta, joka oli maanantaina. Meiän ilmasutaidoryhmällä oli siäl tommone näytelmä joka kerto kolmosista. Ja näytelmän nimi oli Naamapalmu. :-----DNäytelmän lisäks soitettii Lindojen, Janin, Villen ja Negen kanssa tuola gaalassa Avenged Sevenfoldin - I won't see you tonight part 1. Ja iha hyvi meni seki esitys(------:


Nii ja tossa gaalassa palkittii meiä koulu oppilaita eri kategorioista esim vuoden peppu, vuoden älykkö, vuoden pukeutuja jne. Kaikki meiä koulu oppilaat sai äänestää omasta mielestään parasta noihin. Ja sit mua oli näköjää enite äänestetty vuoden taiteilijaan joten voitin sitte sen :-----D Ja sain palkinnoks muovailuvahasetin:3

4 kommenttia:

 1. hei ois kiva joskus kuulla ku sä laulat :--) ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on youtubessa coveri ja galleriassa 2 (toine iha paska) mutta jos tahot kattoo nii youtube käyttäjä nimi on emahihi ja sit galleria emaö :-----------------D JA KIITTI!!

   Poista
 2. kerro mitä titteleitä noi tytöt tossa kuvassa sitte voitti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne oli juontajia ja palkinnojakaja :------D mut siis silti niistä kaks voitti. Toi vaaleehiuksinen tossa vasemmalla voitti vuoden pukeutuja palkinnon ja sitten toi vasemmanpuoleinen brunette voitti vuoden tyttö peppu palkinnon :----)

   Poista