torstai 13. syyskuuta 2012

red lips and leather jacket

Tänää olin töitte jälkee vähä shoppailemassa Lindoje ja Hennan kans, ja joo no en kyllä lähteny tyhjin käsin kotii.. tosiaa löyty kiva semmone villapaita löysä mikä onkaa nii 10e! Ja sit ostin VIOLETIN SUORAVÄRIN, olkaa ylpeitä xd! Tässä parin viikonsisää ainaki pitäis tulla vähä selvemmin violettia väriä hiuksiin.. ku nää oikeestaa on punaset mitä ny on... /: MUTTA OIKEESTI NYT SUORAVÄREJÄ KÄYTTÄNEET IHMISET HELP ME! :---D VINKKEJÄ VÄHÄN MITEN SAISIN MAHD. HIENON JA HYVÄN LOPPUTULOKSEN JOS VÄRJÄÄN NS OSAAN HIUKSISTA VAAN TOLLA?

ja päivän asua...

me-1 asu me-2

Tuubihuivi - H&M
Takki - H&M
Paita - Seppälä
Housut - Vero Moda
Laukku - Lindex
Tennarit - DinSko

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. KIITOS RAKAS :---3<3 SULLAKI ON NYT KIVA PAITA

   Poista
 2. No vinkkinä ainakin suoraväriin jos et oo ennen käyttänyt paljon (?), että turha minun mielestä ainakin sitä ohjeen 15minuuttia pitäää päässä, itse pidän yleensä 2tuntia. Jotkut pitävät yönyli. Juurikasvu.org sivustolta löytyy ainakin paaaljon infoa suoraväreistä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo ikinä käyttäny joten jee kiitos ihan kamalasti vinkistä!(----:

   Poista
 3. EKA BLONDAUS!! koska jos on ns'hyväkuntoiset' ja tummat ni väristä ei oo mitää hyötyä:D eli blondiksi eka ny ja sitte väri päähän ainakin 2 tunniks:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu nii on aatellukki ja onneks noi jokut on jo vaalennettu nii ei nii paljoo si niitä tarvi vaalentaa mut kiitti neuvosta :---D!

   Poista
 4. ihana toi eka kuva! sulle sopii huulipuna hyvin (:

  http://kolmekertaakolme.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. :3 Kannattaa tosiaa eka värinpoisto,Schwarzkopf Blonde L++ on tosi hyvä ja toimiva ! Si ennen ku levität suoravärin, ni vähän hoitoainetta sekaan ja sit vasta se väri hiuksiin. :0 Jos mahdollista ni kelmuu päälle ja sitte tosiaa antaa vähintään sen tunnin vaikuttaa. :--) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEEE ONNEKS OSTIN TÄNÄÄ TON VÄRINPOISTON VAHINGOSSA XDD mut hyvä et se on hyvä! ja hihii kiitos kamalasti vinkeistä(------: toivottavasti näistä mu hiuksista tulis semmoset mitä toivon..

   Poista