tiistai 6. marraskuuta 2012

400 lukijaa + miljoona asiaa

Iha ekaks täytyy taas hehkuttaa teitä! 400? Iha mahtavaa :---D tässä syksyn aikana teitä on alkanu "vyöryämää" tänne XD! Tossa ekassa videopostauksessa sanoin, että 300 kunniaks arvontaa ehkä mutta mitää en oo ees ehtiny mitenkä tekeen sen eteen mitään ja sen aikana on tullu toine sata lisää :--D! Nyt ehdotuksia arvontojen suhteen!

Olin tossa viikonloppuna taas Kuopiossa Juuson luona! Oli toosi kiva viikoloppu (: Perjantaina tehtii pitkästä aikaa pizzaa ja rentouduttii (---: Lauantaina käytiin Kuopion uudessa ostoskeskuksessa Matkuksessa. Se oli iha hieno paikka, mutta lähin sieltä kyllä tyhjikäsi ku oli nii paljo ihmisiä ettei missää mahtunu kattoo mitää vaatteita tai mitää. Mutta sen verran kuitenki näin että ihastuin BikBokin vaatteisiin<3 :--D Ja sit tietenki kuvailtiin ja semmosta. Mut ei viikonlopusta sen enempää.

Noniin ja sitten tää tämmöne ilmotusluontonen asia.Elikkä aattelin myös muuttaa vähän banneria ja noita ihme kuvakkeita bloglovinii ja blogilistaa muutella ku ne on ollu tommosia.. :-----D Kun en o oikein ehtiny perehtyy siihe et mite saisin jotku omalaiset kuvakkeet laitettua (kyllä oon niin järkevä etten oo osannu laittaa ku bloglovinin valmiin kuvakkeen). Mutta joo tajusin miten se tapahtuu ja teen jotkut kivat sitten ku on aikaa(----: Ja banneriki tulee sitte ajallaan! TAHTOISIN KUITENKI KAMALASTI KUULLA TEIÄN MIELIPITEITÄ JA IDEOITA


IMG_6737-1 IMG_6734-1 IMG_6738-1 IMG_6748-1

10 kommenttia:

 1. Tota taustaa vois muuttaa vähän ei-levottomammaks :D Hmm ei nyt tuu mielee mitää muuta :D Ainii joo, toi kommenttivahvistusjuttu on sairaan rasittava D--:

  Ps. Oot tosi nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes kerranki kunno mielipidekommentti :---D! Joo oha toi kieltämättä vähä tommone ns levoton mutta ite tykkään ja taustalle en oo suunnitellu tekeväni mitään, mutta seki saattaa kyllä muuttua jos tulee hyvä idea ja sit ku banneri vaihtuu nii toi ei välttämättä sovi siihen mutta täytyy kattoo(; no mä pidän sitä ihan asiattomie kommenttie välttämiseks, vaikka niitä ei oikeestaa edes tuu :--D mutta joo kiitos kamalasti!! :--)

   Poista
 2. millon videoo flashmobista?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sit ku mun kaveri on saanu muokattua sen(-----: tai no määki mahdollisesti autan siinä, jos on aikaa :--D mutta ennen joulua jokatapauksessa!

   Poista
 3. Tosi kiva blogi:) Käy toki kattoo mun:) Liityin sun;)

  www.timetolivein.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. oot tosi kaunis, varsinki toi vika kuva on upee!:)

  VastaaPoista
 5. mistä noi korut on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohuempi niittikoru ebay, ketju argentino, paksu nomination ja paksumpi niittikoru glitter

   Poista