keskiviikko 14. marraskuuta 2012

all kind of stuff

No nyt iha aluks voisin ilmottaa teille että yeah tulin kolmanneks koskari street styles kisassa ja sain siitä siis 100e lahjakortin valitsemaani koskarin kauppaan. Valitsin siis carlingsin :--D! Ja kävin jo viikonloppuna käyttämässä sen lahjakortin vaikka vasta viikko sitte sain sen (: (myöhemmin kuvissa näkyvä valkonen neule ostettu sieltä) Eli kiitos siis teille kaikille ihanille jotka äänestitte mua <3 :3

Tällä viikolla oon yllätys yllätys ollu aikalailla vaa reeneissä ja koulussa ja tehy töitä (lehdet<3) Ja huomenna aattelin KOITTAA tehä semmosen päiväni kuvina postauksen mut on sit taas iha eri juttu onnistunko siinä ku tua on noi pimee ja sdfkjn nii on suorastaa ihan perseestä kuvata pimeellä koska en yksin kertasesti osaa pysty tajua.... joo(: No mutta kuitenkin. Juuso on tulossa viikoloppuna meille ja aateltii kuvata mulle banneria ja sillai. TOIVOTTAVASTI onnistutaan :----D hihii ja sitten ois varmaa uutta ulkoasua blogille luvassa tässä lähiaikoina. Ällöttävän sekavan näkönen tää blogi nyt): Ja tietenkin taas ideoita ja toivomuksia saa sanoo lisää! 

Nää kuvat nyt on jotku iha randomeja, mutta näide tarkotus on siis esitellä teille jotain juttuja mitä oon tässä syksy mittaa ostellu, mut et joita en oo viä saanu tänne blogiin kuvattua. Tässä ei siis oo kyllä kaikki, mutta kuitenki(:

IMG_7188-1 IMG_7176-1

Uudet hiukset takaa, ei mikää paras mahdolline kuva mut kuitenki.

IMG_7122-1 IMG_7116-1

100kpl 8mm niittejä Ebaysta

IMG_7149-1

Sormus GinaTricot

IMG_7143-1

Pinkki Nelly.com
Muut lakat H&M

IMG_7133-1

Farkut Nelly.com

IMG_7136-1

Toppi H&M lastenosasto

IMG_7131-1

Neule Carlings

14.11

Ja viimeseks maailman täydellisin ja ihanin reppu Ebaysta <3

7 kommenttia:

 1. UUUuu vähänkö ihana, siis ulkoasu meinaan ! <3
  :----D

  VastaaPoista
 2. miten oot uskaltanu tilaa ebaysta? :---) anna vinkkei ku mie en oikee uskalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan siellä huijareitaki olla, mutta suurin osa on kuitenki iha luotettavia. Ekaks kannattaa kattoo onko sillä myyjällä kuinka paljo positiivista palautetta tullu ja sit se, että kuin moni on ostanu sen saman tuotteen aikasemmin(-----:

   Poista
 3. ihanat hiukset sulla! :33 bongasin A7X:än julisteen tuolta sun ovesta. Mistä sait sen?:) Ihania noi kynsilakatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti!(---: paraskaveri bongas sen joskus miss mixistä ja sitte lahjotti mulle :---D

   Poista
 4. kivanoloinen blogi! käy ihmees kattoo munki ja kertoo jos diggaat :)

  VastaaPoista