perjantai 21. joulukuuta 2012

diy: hupparista rennoks kolitsipaidaks

Tässä tänä aamuna aloin miettiin että en oo käyttäny mun tätä Iron Maidenin hupparia oikeestaa muualla ku kotona ja koska inhoon huppareita niin tuli semmonen valaistus että huhhuh. TOSSA ON HUPPU? EN TYKKÄÄ?? NO LEIKATAAN POIS!! :------D Tässä kuvat!

21.12

Eli tältä näytti aluks. Selitän teille nyt mahdollisimman hienosti tässä ohjeet... Eli ekaks leikkaa huppu pois saumoja pitkin ei yhtään yli sillä kaula aukosta tulee muuten aivan järjettömän ruman iso. Sit kun se on leikattu niin pitää pukee huppari tai no entinen huppari päälle jos ei tykkää tönköstä kaula-aukosta niin voi leikata kaula aukkoo sivuilta niin että olkapäät näkyy enemmän!! (: Ja sit se on valmis. Parin minuutin homma ja tuloksena hemmetin hieno uus paita! Tässä kuvia viä lopputuloksesta(----:

IMG_8243-1 IMG_8251-1 IMG_8260-1

MUISTAKAA LAITTAA LISÄÄ KYSYMYKSIÄ TÄNNE!!

11 kommenttia:

 1. herranjumala että sä olet kaunis nainen!!...

  VastaaPoista
 2. kappas vaa! enpä oo tullu ajatelleeks, että vanhan hupparin voi tuunata noin, kiitti vinkistä :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mäkää enne tätä päivää :---D!

   Poista
 3. Ei oo todellista, miten joku voi olla noin upea... :---( ♥

  VastaaPoista
 4. Upee huppari, mistä toi on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, voi ku tietäsinki ku toi on siis mun poikaystävän vanha ja se on käyttäny tota joskus kauan aikaa sitte! :--D mut kiitos(:

   Poista
 5. en tiiä näätkö tätä ku oot uuden postauksen ehtiny jo kirjottaa :D mut mite onnistuit leikkaa noin hyvi? itekki pitäs pari maiden paitaa leikata hihattomiks ni jos ois jtn vinkkii ni kiitosta :) ps. hyviä postauksia toi uusi ja tämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nään!(--: entiä :---D no oon leikelly aika paljo kaikkia paitoja nii ei ollu mitenkä erityisen vaikee leikata tätä(---: Aa nonii no jos kaula aukkoo tahtoo isontaa nii sitä saumaa pitki pitää leikata muute tulee liia iso (: ja sit hihat kans saumoja pitki kannattaa leikata ja ku ne on leikannu nii kainalon alapuolelta kannattaa leikata semmosee terävään muotoon! Toivottavasti mu vinkeistä oli jotai hyötyä :--D voin varmaa joskus täs tehä vaikka tarkemmanki postauksen t-paitoje leikkaamisesta(:

   Poista
  2. kiitoos!! :) katsoo jos omaa blogii kevääl ilmestyis omist paidoist leikkausta vaimohakkaaja paidoiks :p :D

   Poista