maanantai 24. joulukuuta 2012

hyvää joulua!

merry christmas


Tossa äsken photoshoppailin tämmötteen teille jouluntoivotukseks! Eli hyvää ja sydämmellistä joulua teille kaikille ihanille lukijoille!!(--: Pitäkää hauskaa ja syökää hyvin (;

3 kommenttia:

 1. luen sun blogia anonyyminä, tosi hyvä blogi. eksyin tänne galleriasta :D mutta joo, tuolla jossain '11 postauksista luki missä muokkaat kuvas, mutten enää muista mikä photoshoppi se oli. Niin missä muokkaat? Ladataanko se koneella ja onko ilmainen? Ajattelin ittekki kokeilla sitä, ku picasaa käytelly ja se ei oo iha mun makuun. Hyvä blogi on ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! photoshop cs5 (----: Se maksaa aiva järjettömä paljo mut mää oon ladannu sen ja ettiny siihe koodit et millä sen saa auki. Mun mielipide on että picasasta ei kannata suoraa siirtyä photoshoppii, ite en ainakaa ois osannu alkaa käyttää jos en ois esim GIMP:piä käyttäny aikasemmin mutta voihan sitä tosiaan joku osatakki :--D! Mutta kannattaa siis kattoo youtubesta ohjevideoita lataamisee ja muokkaamiseen liittyen, se nimittäi helpottaa hommaa aika paljo(:

   Poista
 2. okei, joo uskon ettei iha kannata siirtyä. ehkä harjottelen vielä mun muokkaamistaitoja :---D ja taidan ainakin tuota lataamista venata ainaki siihen mennes kun sen oman koneen saan... XD mutta kiitos nopeasta vastauksesta ja näin pois päin (---:

  VastaaPoista