torstai 25. huhtikuuta 2013

happy

Oli nyt pakko tulla postailemaan vaikka periaatteessa aikaa ei ois :--D! Teiltä on tullu kahteen viimepostaukseen niin ihanat kommenttivyöryt, että niistä on kyllä tullu ihan suuper hyvä fiilis! Ihania ootte<3 Tulee heti energiaa postatakki enemmän ku tulee kommentteja! Ja tykkään tosi paljon vastailla niihin, vaikka aina kaikkiin en ehi tai muista. Oli tosi kiva kuulla kuinka moni teistäki tekee parhaillaa tämmöstä reeni projektia! Ja teen siis viä myöhemmin semmosen postauksen mihin laitan videoita joiden mukaan oon reenaillu.

Tänää oli viimenen valtakunnallinen koe joten ne on nyt onneks ohi, vaikka muita kokeita on viä iha mukavasti. Mut ei enää montaa viikkoo nii sit tää 9 vuotinen peruskoulu on ohi :--D Tänään tuli musiikkilinjan ja musiikkiteatterilinjan hakukokeisiin kutsut jotka on n. 3 viikon päästä, joten pitäs alkaa sitten niitäki vielä miettiin. Mulla oli muuten eilen työhaastattelu ja pääsin myymään vappupalloja, eli kaikki Keskustorille tiistaina ja keskiviikkona ostaan vappupalloja multa!!? :--D  

Nyt ei kyllä riitä aika enää kirjottamisee vaikka ois asiaa, joten tässä parit kuvat!

IMG_2272-1 IMG_2348-1 IMG_2353-1

Mullon muuten mukavasti kerääntyny kuivuneita ruusunlehtiä ja laitoin ne tänää semmoseen isoon lasimaljakkoon ja voin sanoo, että näyttää ihan hemmetin ihanalta!

25.4 IMG_2338-1 IMG_2327-1

10 kommenttia:

 1. Tulee itekkin niin iloseksi susta! :-)
  Haluaisitko tehdä sellasen videon missä meikkaat? :> ja just jotkut treeni jutut ois toivottuja!
  Ja joskus videopostaus extrana ois tietty jos ois yhteinen sun poikaystävän kanssa! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa hyvä!(--: hyviä ideoita! Voisin koittaa jossai vaiheessa tehä tommosia!(:

   Poista
 2. Ihania kuvia, oot niin kaunis! :) Ja ne treenipostaukset on kivoja niitä lisää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti!! juu niitä tulee lisää sit kun on uusia ideoita(:

   Poista
 3. onks sulla mopoo tai aiotko hankkia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ): ja en :--D ois vähä turha mulla..

   Poista
 4. Moi! vissiin asut treellä niin viitsisitkö auttaa muo ja kertoa onko sielläpäin jotain muitakin erikoisliikkeitä, goottiliikkeitä tms. kuin vain Cybershop? Oon yrittänyt googlettaa mutta ei... :D

  Ois muuten kiva jos laittasit lisää noista sun piirrustuksista kuvia tänne, on hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu asun :--D mää en kyllä tohon oikein osaa vastata ku en osta semmosista vaatteita ku tilaan joko netistä, tai tuunaan ite tai ostan sit ihan peruskaupoista jos jotai silmää miellyttävää joskus satun löytää :--D Mut tietty on esim swamp music missä on si bändipaitoja, mut sen varmaa tiesitki :--D ois muuten kiva tietää jos täällä sattuski olee joku, mutta en kyllä oo nähny tai kuullu..

   Poista
 5. luin sun blogii ja mun äitee tuli tohon taakse sanoo "upee" ku sun kuvas oli siinä :3

  VastaaPoista