maanantai 18. elokuuta 2014

diy: remmirinsikat

Oon instagramissa ja weheartitissa törmänny moniin erilaisiin remmirintsikka systeemeihin. Kaupastakin noita joo saa mutta kallilla. Aattelin sit koittaa väsätä ite tämmöset ja hyvä, että ajattelin koska oli muuten halpa ja helppo homma! Otin tekovaiheista sitten kuvat tätä varten, että voin teillekkin laittaa ohjeet!TÄHÄN SIIS TARVITSET: 
 • Rintsikat
 • Satiininauhaa
 • Sakset
 • Niittejä
 • Neulan ja lankaa
 • Rintsikan olkainkoukun (ei pakollinen)


1. Ota satiininauhaa random pitunen pätkä jonka luulet riittävän keskimmäiseen osaan. Jos sattuu löytymään rintsikoiden olkainkoukku niin ompele nauha siihen ja tee rintsikoiden keskiosaan pieni lenkki koukkua varten. Helpommalla saattaa kuitenkin päästä jos ompelee nauhan suoraa rintsikoihin. 


2. Kun nauha on kiinni keskiosassa leikkaa se sopivan pituseks.


3. Mittaa sivuosien nauhat oikeen pitusiks kieputtamalla olkaimen ympärille tota nauhaa ja vetämällä se ton keskimmäisen nauhan kärkeen. Sen jälkeen leikkaa nauha oikeen pituseks.


4. Käytä ensimmäiseks leikattua nauhaa mittana ja leikkaa 3 muuta saman pitusta pätkää sen lisäks.


5. Kiinnitä sivunauhat keskinauhaan niitillä. Kannattaa kattoo ettei nauhojen reunat repsota vaan, että ne pysyy tuola niitin takana piilossa. 

6. Kun sivunauhat on kiinni keskustassa kieputa ne olkaimien ympärille haluamaas kohtaan ja kiinnitä ne myöskin niitillä.


7. Toista sama juttu kahden viimesen nauhan kanssa, eli kiinnitä keskelle niitillä ja sivunauhat niiteillä olkaimiin kiinni. 

8. VALMISTA!!! 


Tältä näyttää lopputulos paidan kanssa. Toi remmisysteemi on tosikiva lisä tylsäänkin asuun!

Toivottavasti tykkäsitte?(: Kertokaa ihmeessä jos aiotte kokeilla tätä, ja jos kokeilette niin laittakaa kuvia lopputuloksista. (esim ig kuvan voi linkata jos sattuu sinne kuvan laittamaan lopputuloksesta)

3 kommenttia:

 1. Oi kun kivat! Täytyy itekki kokeilla jonkinäköset tollaset väsätä :p

  VastaaPoista
 2. Hieno idea. Itse tosin ottaisin ehkä myös neulan ja langan kehiin, mun luottamus pelkkiin niitteihin ei ihan riitä :D

  VastaaPoista