perjantai 10. lokakuuta 2014

löytöjä ja vanhojentanssimekko!

IHANAA LOMA! Ei tunnu yhtään siltä, että olis loma mutta kaippas se sitten on :D Kävin tänään koulun ja tanssireenailujen jälkeen shoppailemassa. Mukaan lähti 3kpl pääkallokynttilöitä H&M:ltä, ginan ale-paita ja hulluilta päiviltä uus tangle teezer! Ihan hyvät löydöt siis.

 Vanhojentanssikenkiä en jaksanu käydä hakemassa, mutta voi olla, että haen ne ehkä huomenna. Viimeviikolla löysin nimittäin hyvän vaihtoehdon skopunktenista. Halusin kuitenkin oottaa, että mun mekko tulee jotta voin sitten paremmin kuvitella sopisko kyseiset kengät vai ei. Tulin mekon nähtyäni siihen tulokseen, että ne vois vaikka sopiakkin, joten ehkä mä käyn vielä sovittamassa niitä kenkiä ja katon vielä kertaalleen, oisko hyvät. Oon ihan ilonen tosta mun mekosta! Sävy hieman tummempi mitä luulin ja mekkohan on mulle aika iso ja pitkä. Mutta meillä on mummun kanssa hyvät suunnitelmat tota varten<3 siitä tulee siis varmasti kiva sopiva! 


Tää kuva ei anna yhtään oikeutta tälle paidalle. Toi on ihan tosi ihana, löysä ja rento ja kuitenkin kaunis. Ite ainakin sain semmosen käsityksen et tota on tarkotus pitää niin, että olkapäät näkyy ja niin se näytti ainaki tosi kivalta. (:


Kuten varmaan aiemmasta tekstistä voi päätellä niin viimenen kuva on mun vanhojentanssimekosta. Kuva ehkä vääristää vähän ton mekon sävyä, mutta joo oikein näätte, mun vanhojentanssimekko on siis vaaleenpunanen XD Väri jonka kaikkein viimesimpänä olisin mekkooni halunnu. Musta sen piti olla ja jotain ihan muuta kun toi. Silti tykkään tosta ihan hulluna. Mä en tiä löinkö pääni tai mitä tapahtu kun päädyin tohon mekkoon. Ihana se kumminki on (: Koko mekkoo en vielä paljasta. Meinasin aluks pitää värinkin teiltä salassa, mutta päädyinki laittaan värillisen kuvan. No mutta mitäs mieltä ootte mun valinnasta kuvan perusteella?

Joko te ens vuonna vanhat tanssivat ootte löytäny vanhojentanssimekkoja? :) (olipas vaikeesti muotoiltu kysymys xd)

3 kommenttia:

 1. Näyttää ihanan väriselta tuo mekko :3 Hei, miten oot toteuttanut noi kynttilät, ku niissä on noi valumahommelit? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on<3 oon valuttanu noita kynän avulla xd en osaa oikein selittää miten oon sen tehny :D

   Poista
 2. Mistä tilasit ton? Voitko laittaa linkkiä? :o

  VastaaPoista