maanantai 20. lokakuuta 2014

loman jälkeiset kuulumiset

Oli kyllä hyvä loma! Tuli laiskoteltua oikein kunnolla Juuson kans :D Ei oikeestaan tehty mitään erityisempää, käytiin elokuvissa kattoon Valekytät ja oli muuten hyvä! Suosittelen käydä kattoon sen(: Katteltiin myös paljon muita leffoja. Ihan hassua ettei tullu ees asukuvia otettua.. Enpä käyttäny kertaakaan kameraani loman aikana muutenkaan. Tutkin tossa oisko mulla ollu kuvia julkastavana, mutta ei ollu sattuneesta syystä. Etsiskelin vanhoista kuvista jotakin mitä voisin julkasta ja löyty huimat neljä kuvaa! :D 

Taas lisää vanhoista: Nyt on sitte ne kengätkin hankittu ja mekon tullimaksut maksettu. Sai kyllä mukavasti rahaa uppoon niihin ja nyt oonki niiden takia sitte rahaton vähän aikaa  XD Kenkiä ainakin voin käyttää myöhemmin, mutta voi olla että ton mekon kyllä myyn vanhojen jälkeen, koska en usko että muutakaan käyttöö sillä enää välttämättä olis. Onneks ei tarvii enää rahaa laittaa noihin vanhojentanssi juttuihin paljoo koska enää puuttuu korut. Suurin ongelma on hiusten väri. Mikä väri sopii vaaleenpunasen kanssa ja on semmonen että näytän vielä iteltäni? Sen tiän että tää punanen se ei oo. Jos teillä on ideoita niin linkatkaa kuvia tai vaikka vaan kertokaa!(: Kiitos jo etukäteen<3Miten teiän syyslomat meni, jos satuitte olemaan lomalla?(:


9 kommenttia:

 1. Itellä oli vaaleanpunaisen mekon kanssa tummanruskeat hiukset :) ei ihan niin tummat, että taittuvat mustaan, mutta tummemmat kuin normaalit ruskeat. :D Ne vois kyl sopii sulle ja luulen ettet kauheen vaaleasta pitäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummanruskeet kyllä sopii vaaleenpunasen kans hyvin! Musta tuntuu kumminki et se ei vaa ois mun juttu /: ne ois vähän liian ns. normaalit mulle XD kiitos kuitenkin ideasta!!(:

   Poista
 2. mun mielestä sopis tosi hyvin mustat, mutta sitte olis liukuvärjättynä sellaseen babypinkkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi toi oli kyllä hyvä idea!! <3 ja ton mustan ja vaaleenpunasenki välille vois laittaa jotaki väriä esim violettia jonka kautta se musta vaihtuis babypinkii!! Tää jää ehdottomasti yheks vaihtoehdoks, kiitos paljon ideasta!<3 (:

   Poista
 3. Olis kiva nähdä millaset vanhojentanssikengät ostit ? Onko yhtä korkeet korot kun niissä sun upeissa mustissa kapeekorkosissa niittikorkkareissa ? Muutenkin ois kiva nähdä millasia korkokenkiä sulta löytyy! Oon käsittäny että tykkäät korkeista koroista ja kengistä ?
  Sulla on kiva blogi ! Tätä on aina kiva lukea . Tykkään kirjotustavastas ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytyyki laittaa kuvaa niistä! Ei oo ihan niin korket, mutta n. 10cm löytyy niistä korkoo!(: joo oot käsittäny oikein, mullon ihan suht paljon kenkiä ja voishan niistä joskus vaikka jotakin postausta tehä :D kiitos paljon!!<3

   Poista
  2. Hei kiitos paljon vastauksestas !

   Ai niinkin korkeilla aiot pärjätä koko vanhojenpäivän . No mut ehkä sä ootkin tottunu korkeisiin korkoihin.
   Toi olis hyvä postausideaks, laittasit vaikka sellasen sun lempparikorkkareistas, ois kiva :)
   Ja kuvat sillee ne kengät sun jalassa !

   Ootan jo sulta tota kenkäpostausta :))
   Hyvää viikonloppua sulle, oot kaunis ;P

   Poista
 4. millon uutta postausta?:(

  VastaaPoista
 5. Täälläkin ootellaan uutta postaustas :) Vaikka sitä kenkäpostausta ... :))

  VastaaPoista