sunnuntai 2. marraskuuta 2014

rocky forest

Oon tässä miettiny, että mikä siinä on kun aina sillon kun saan kunnon postausideavyöryputken päälle niin sitten aina tulee joku kiire, kuten koeviikko tai joku semmonen ja mun postailu lopahtaa siihen. Mulla jäi hienosti syysloman jälkeen semmonen laiskuus päälle. Ja nyt onki käyny niin mukavasti, että alkaa olee jo pimeetä kun pääsee koulusta niin sillon ei enää välttämättä mitää kuvia enää otetakkaan. Oon sisällä kuvatessani käyttäny aina semmosta lisävalo jutskaa, mutta no se tippu ja jotenkin se sisälamppu rikku ja nyt pitäs sitten hankkia uus, että sais edes sen avulla kuvia.


Mulla on ollu oikein ihanat 1,5 viikkoo tässä kun Juuso oli meillä. Eipä olla mitään erityistä tehty. Tossa perjantaina vietettiin halloweeniä kaveriporukalla meillä ja siitä viikkoo aiemmin oli toiset bileet missä esiinnyttiin tyttöjen kans!(: Ig:ssä onkin yks video ja kuva meiän esiintymisestä ja mietin, että tännekkin voisin muutamat kuvat laittaa!

Takki - JUUNAPPA  //  Paita - H&M  //  Farkut - GINATRICOT  //  Kengät - KENKÄREPO  //  Choker - EBAY 

Sain tänään kaks uutta paitaa! Juuson vanhoja, tosi kivoja, jotka oli jotenki kutistunu. Ne oli sopivimpia mulle joten Juuso lahjotti ne mulle. Tää asukuvien paita oli toinen niistä. H&M naisten osastolle on tullu tämmösiä kans tässä joku aika sitten, mutta toi Juuson paita ostettiin kesällä Ruotsin h&m:ltä. Olin sillon jo ihan kateellinen tosta ja oisin halunnu samanlaisen ja sit kun niitä tuli Suomeen niin, en sitten enää viittinykkään ostaa. Mutta no sainpas sitten Juuson paidan. (: Jospa tää venyis mulla käytössä niin mahtus vielä Juusollekkin. 


Löytyykö sieltä muita jotka on tehny löytöjä poikaystävän vaatekaapista?(:

5 kommenttia:

 1. oot niiin kaunis ja sul on ihan sairaan kiva tyyli! :)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään aina käyttää poikaystävän t-paitoja, lähinnä käytän kotona, mut kyl jotkut menee salillaki :P Kollarit on kans yks juttu, mitä lainailen siltä usein xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on kivoja kotipaitoja! Ja mä oon tehny joistaki itelleni tank-toppeja jotka menee iha julkisestikki xd

   Poista
  2. Hei ! Kiitos taas kivasta postauksestas ! Sulla on todella makee tyyli :) Ois kiva nähdä sitä kenkäpostausta vielä kun sula on tollaset punaset hiukset ?+ Ehtisitkö millään tekeen tai ees tehdä osan siitä noilla hiukksilla ? Noi on niin sun näköset , jännä nähä kyllä miltä nähytät blondina :)

   Poista