perjantai 7. marraskuuta 2014

porkkanapää

Noniiin nyt on sitten oranssi tukka! Toinen blondaus ja vaalee väri tossa oottelemassa hyllyllä. Heräsin tänään aikasin, jotta voisin jatkaa tukan blondailua hyvissä ajoin. Koitin sitten käsilläni päänahkaa ja kappas pieniä rupia tuola päälaella. Ajattelin sitten, että on varmaan parempi antaa päänahan normalisoitua ja olla näillä oransseilla hiuksilla jonkun aikaa, ainakin huomiseen. Mullon tosi kuiva päänahka ja pesen hiuksia yleensä kerran viikossa. Tällä viikolla kuitenkin oon pessy lähes joka päivä syväpuhdistavalla shampoolla ja sen vuoks sit päänahan oma rasva on lähteny pois. Se ei siis ollu suojaamassa päänahkaa ton blondailun aikana joten ei o mikään ihmekkään että kävi tälläin. Nyt vaan täytyy ahkerasti laittaa öljyä ja rasvaa päänahkaan, jotta se tosta selviää. 


Niinkun näkyy niin tää oranssi ei loppujenlopuks oo pahan näkönen kunnes näkee tyven: 


Eipä oo kovin nätin näkönen tyvestä, mutta ei sillä niin väliä, pipo päässä mennään sen aikaa mitä näillä hiuksilla oon :D


 Vaaleita kohtiakin on jo jonkun verran. Oon ihan ilonen, että näistä ei tullu laikukkaat vaan ihan tommosella suht kivat erivivahteiset. Melkeimpä niin kivat, että jos ei tyvi ois tommonen niin voisin näillä hiuksilla ihan muutenkin olla.


Oli kyllä hauska meikata aamulla kun sai tehdä oranssit kulmakarvat XD Ja luomivärimeikinkin tein hiusten mukaan: inspiraationa keltaset kohdat hiuksissa. 

Oisko teillä jotakin vinkkejä ton päänahan suhteen? Onko teillä kellään käyny samoin?(: 

13 kommenttia:

 1. ei hitto toi väri ois makee sulla!!

  VastaaPoista
 2. meikkaatko/joudutko meikkaa useesti koulussa? siis paranteletko meikkejä koulupäivän aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunaa lisään koulupäivän aikana lähinnä ruokailun jälkeen, kun syödessä lähtee :D Muuten en parantele mitään.

   Poista
 3. mulla blondaus aiheuttaa karstaa päänahkaan :Dd oon koittanu kaikenlaisia konsteja, joista hilseshampoo on ollu parhain vaihtoehto !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin aikamoinen aavikko toi päänahka tällä hetkellä XD Täytyy kyllä pestä seuraavan kerran hilseshampoolla!

   Poista
 4. Kannattaa ennen vaalennusta lutrata sekä päänahka että hiukset aivan täyteen kookosöljyä ja antaa vaikuttaa vähintään tunnin (vaalennusaine levitetään siis öljyisiin hiuksiin), niin päänahkaa ei kirvele eikä vaalennus tee hiuksille yhtä pahaa vahinkoa! Täältä löytyy lisää infoa: http://www.hairdyeforum.com/index.php?topic=3806.0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa:D Tietkö, tein just tollain heti seuraavan blondauksen kanssa vaikka en vielä kommenttias ollu nähny! Hauska sattuma. Täytyy sanoo kyllä, että toimi tosihyvin ja aion jatkossakin käyttää kookosöljyä tohon tarkotukseen(:

   Poista
 5. mistä tuo paita on? :) hieno!

  VastaaPoista
 6. En kestä kun olet niin kaunis ja noi kuvat <3 ^^

  VastaaPoista
 7. Pakko kysyy, miten oot totuttanut hiukset siihen että peset ne kerran viikossa? Onko se aluksi vaikeaa yms? Itsellä rasvoittuu hiukset tosi nopeasti, ja ne on pakko pestä joka toinen päivä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluks alon pidentää ihan hiusvärin kestämisen vuoks ja sit vaa vähitellen se aika piteni. Mut vähitellen totutat vaan päänahkaas pidempii pesuväleihi!(:

   Poista