lauantai 15. marraskuuta 2014

Örinää

Osa varmaan muistaakin kuinka oon aina välillä täälä selittäny kuinka haluun oppii öriseen, taikka kun oon oppinu yms. No viime keväänä sitten ekan kerran julkisesti örisin pienen pätkän meiän koulun festareilla. Nyt siitä onkin sit puol vuotta ja ihan hassua kuinka paljon on ääni ja tekniikka siitä kehittyny. Sillon siis pystyin ne lyhyet pätkät vetämään, mutta nyt on tullu sen verran kehitystä, että onnistuu kokonaisen kappaleen öriseminen ja vaikka muutama ihan putkeenkin, ilman että siis tuntuu missään. Tai no tuntuuhan se aina vatsalihaksissa jälkeenpäin kun sen äänen tuottamiseen saa käyttää niin paljon voimaa. Tulee kunnon vatsareenitkin sitte samalla aina tehtyä :D Mutta asiaan, eli en oo aikasemmin mitään ns. todisteita tästä teille näyttäny niin ajattelin nyt linkata pienen pätkän mun ig:stä tänne. Jotkut on saattanukkin nähdä tän, mutta linkkaan silti!(:  

Video, jonka † EMMA † (@itsmydancefloor) julkaisi

 Mitäs tykkäsitte? Uppooko örinä? :D
9 kommenttia:

 1. Siistiä! :D Tuohan vaikutti hyvältä. Joskus aiemmin mulle teki jollain tapaa tosi pahaa naisörisijät, enkä sillä varmaan Arch Enemyäkään kuunnellut... Sitten kävin niiden keikalla (tuntematta siis tuotantoa juurikaan) ja tavallaan muutin mieleni, totesin, että tuohan on tavallaan tosi siistiä ja pitäisköhän itsekin opetella. Noh, mä en ole päässyt siinä alkuun, hyvä että joku on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Joo mulla oli joskus ihan sama juttu, ja joskus vielä ylipäätänsä örisemisestä oli semmonen fiilis et ei oikein nappaa. Tässä sitä kuitenkin nyt ollaan, että örisen itekkin :D

   Poista
 2. Minkä avulla/miten olet opetellut tuota? Itsekin haluaisin oppia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman videon joskus katoin että pääsin ns. alkuun mut muuten voisin kyllä sanoo että ihan ite oon opetellu omin avuin :D Voisin tehdä tästä postauksen, niin vois vähän laajemmin selittää!

   Poista
 3. Kuulostaa aivan mahtavalta! Oisko sulla nakella mitään vinkkiän miten pääsis kehittymään örisemisessä? Itse olen vielä lähtölinjalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon(: Ekaks sanoisin, että aika on ihan ykkösjuttu. Itellä meni kolme vuotta melkeimpä että on tähän päästy :D Teen tästä vielä postauksen niin pääsen selittämään vähän tarkemmin kaikki vinkit!

   Poista
 4. Jee :D oon odottanu pitkään uutta lauluvideoo ja nyt se tuli! Tosi hienon kuulosta. Laulatko muuten jossain bändissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti paljon(--: En laula ainakaan vielä, mutta on tässä pientä bändijuttua suunnitteilla!:)

   Poista
 5. Et ole sieltä pahimmasta päästä, MUTTA...

  En ihan oikeasti ymmärrä, mistä näitä örinänaisia tulee. Mielestäni örinävokalisointi ei kertakaikkiaan kuulu naisille jo pelkästään fyysisistä syistä. Örinä on aggressiivista, vihaista vokalisointia, joka yksinkertaisesti vaatii maskuliinisuuden. Ei se toimi pienen, heiveröisen ihmisen vetämänä. Tulee lähinnä olo, että tällainen nainen yrittää olla kova jätkä. Se jos mikä on helvetin ärsyttävää.

  Vai onko syy taas kerran siitä kuuluisassa "tasa-arvossa", jota feministit syöttävät meille? Miehet ja naiset ovat ihan aikuisten oikeasti ERILAISIA: joissakin asioissa naiset ovat miehiä parempia kuten kielellinen älykkyys. Vastaavasti joissakin toisissa asioissa miehet ovat naisia parempia. Ja tähän joukkoon lasken örinävokalisoinnin. Miksi joka asiassa pitää nykyään vaatia tasa-arvoa, vaikka se ei vain toimi joissakin asioissa? Miehestä ei tule naista eikä toisin päin.

  Olen yrittänyt puhua feminismin tuhoisuudesta vaikka kuinka monen ihmisen kanssa. Seurauksena on ollut salaliittoteoreetikoksi leimaamista. Miksi? En kehittele päässäni typeriä teorioita, eivätkä naiset ole salaliittoutuneet minua vastaan. Kyse on ihan oikeasta ongelmasta.

  VastaaPoista