perjantai 2. tammikuuta 2015

Ai onko mulla blogikin?

Melki kuukaus on kulunu siitä kun viimeks postasin. Kameraan en oo koskenu varmaan yli kuukauteen, enkä oikeestaan tietokoneeseenkaan ainakaan siihen kuukautee. Tänään mua odottikin uuden vuoden kunniaks koneella pieni kriisi, näytti nimittäin huolestuttavan paljon siltä, että ois pitäny laittaa käyttis uudestaa ja mahdollisesti kaikki kuvatki ois kadonnu siinä sitten. Niin ei kuitenkaan käyny. (:


Niinkun näkyy niin hiusten keltasesta on päästy eroon ja oon saanu pidennyksetki päähäni. Kaikenmoista kriisiä on tässä ollu tän tukan kans mut eilen oli ehdottomasti pahin kun hiukset oli alkanu muuttuun vihertäviks ja koitin jotenkin pelastaa ne. Onneks onnistuin siinä ja vihdoin nää hiukset alkaa näyttää oikeesti kivoilta! En oo ihan blondi tai valkohiuksinen niinkun aluks suunnittelin vaan mun tukka onkin nyt hieman vaaleenvioletin vivahteinen. Väri ei oo kuitenkaan näin violetti miltä kuvissa näyttää. Ihan hassua miten erilaiselta tää tukka näyttää kuvissa kun livenä. Livenä paljon enemmän semmonen harmaablondi. Oikeestaan myös eri valossa tää on aina tosi erinäkönen.


Mulla oli kiva joulu Juuson perheen kanssa<3 Sillon mulla oli pitkästä aikaa mukavaa, kun sitä viikkoo aiemmin olin viisaudenhampaan poistossa ja päivät oli kulunu mukavasti tylsyyden ja kivun keskellä mössöruokien kuten jäätelön vanukkaan ja joguttijuomien kera. Nyt tässä oottelen vielä, että lähtis vikatkin tikit ja vois vihdoinkin tuntuu normaalilta suussa.


JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE IHANILLE SIELÄ<3! Toivottavasti teillä oli kiva uus vuos! Mulla oli ihan superkiva ja melkein vois sanoo että paras uusi vuosi ikinä. Oli nimittäin omalla tavallaan jännää kun vaelleltiin pitkin hervantaa, kuunneltiin hyvää musaa, laulettiin yhdessä ja eristäydyttiin muusta maailmasta eikä lähetty keskustaan kattoon raketteja vaan astuttiin vaan ulos ja kiivettiin jäistä katua ylös jotta nähtäs ees muutama raketti. Oli ihana vuoden vaihtuminen ja sain mahtavat yhteiskuvat meiän porukasta ikuisettua sillä hetkellä!


9 kommenttia:

 1. Your hairstyle is amazing! *o* I love!

  VastaaPoista
 2. Millon tulee linkitä blogisi- suosikit? :)

  VastaaPoista
 3. sun hiukset o_o miten ne voi olla nuin taivaalliset?
  mun hiukset on kohta kateudesta vihreät! sulle passaa kyllä jokaikinen väri, mitä maailmasta löytyy! ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että vihdoin ois taivaalliset nimittäin niin kauan on tullu keltasilla kuljettua XD oon kans ihmetelly nyt että mitenkä niin moni väri on sopinu, mut voi olla et siks ku on niin valkonen ja kalpee iho :D Kiitos paljon!!<3

   Poista
 4. tosi kivoilta näyttää noi sun hiukset:)

  VastaaPoista