torstai 23. huhtikuuta 2015

silver hair and chloe's hair extensions

Jeei uus tukka! Mun tukka vaihtuu joka postaukseen.. Tuntuu siltä. Varmaan merkki siitä, että postaan aivan liian harvoin. Mulla on vaikka mitä asiaa ja ideoita, mutta oon vaan ihan liian kiireinen aina. 
Kesää varten aattelin että olis helpompi olla blondi kun neonvihreetukkanen. Vaikeehoitonen, mutta ihana tukka oli<3 Melkein teki mieli värjätä takaks kirkkaaks kun vihreen värin haalistelun puolessa välissä olin koulun musikaalireeneissä lavalla sinisissä valoissa ja yhtäkkiä monet huus, että "EMMA SUN TUKKA HOHTAA" ja kaivo puhelimet esiin. Tuli semmonen perkule haluun pitää tän hohtavan tukan XD kukapa ei hohtavaa tukkaa haluis. No päätin kuitenkin palata siihen blondiin ja tällä kertaa oikeesti blondiin eikä semmosee random laikukkaaseen mikä mulla viimeks oli.
Haalistelin muutaman viikon syväpuhdistavalla shampoolla tukkaani ja sen jälkeen sit viime viikonloppuna tein soodasyväpuhdistava-vaalennuksia kaks ja sillä irtos aika nätisti loput vihreet. Tein vielä vaalennuksen koko päähän ja putum vihdoin lopputulos oli se tipun keltanen pohja mitä oon oottanu<3 ja siihen sitten semmonen sävyte seos päälle mis oli violettia suoraväriä pikkusen ja sit hoitoainetta ja hopeeshampoota. Ja sillä seoksella tukasta tuli tän värinen kun nyt!


Tilasin Chloe's-nimiseltä firmalta uudet pidennykset! Ebayn blondit pidennykset ei ollu niin vahvaa tekoo, että oisin ne viittiny enää ostaa. Päätin sitten kerrankin tilata vähän laadukkaammat. Kyllä muuten huomaa eron! Nää on aivan hullun hyvät. Klipsit pysyy paremmin paikoillaan kun missään mun aiemmissa pidennyksissä olleet. Pituutta on 50cm ja tukkaa kokonaisuudessaan jopa 140g! Ja hintaa näillä on Chloe'silla vaan 109.99e, joka ei kyllä oo tämmösestä tukasta hinta eikä mikään. Luultavasti kestääkin paljon kauemmin kun mun aiemmat pidennykset :D


Tilasin vaaleinta sävyä eli sävyä #60 olevat pidennykset. Nää oli tommoset hieman keltaset niin laitoin niihin sitten saman sävyteseoksen kun minkä laitoin omaan keltaseen tukkaani ja näistä pidennyksistä tuli sitten saman väriset kun oma tukka! Onnistu siis oikein hyvin :)
Tässä vielä kuva sävyistä vertailun vuoks. 


Tämmönen lopputulos! Ja nyt mulla on vihdoin se ihan blondi tukka minkä en koskaan kuvitellu olevan mahdollista ilman kaljuuntumista. Vuos siinä meni, että tästä sai kaiken mustan pois kummittelemasta.
Huomasin tänään, että en kyllä oikein osaa ottaa kuvia itestäni enään järkkärillä. Eipä ollu paljon valinnanvaraa kuvissa kun kaikki oli sumeita tai jotakin muuta. :D


-Postaus toteutettu yhteistyössä Chloe'sin kanssa (: 

8 kommenttia:

 1. tosi kiva ja hyvin oot saanu tasasen värisen kyllä!

  VastaaPoista
 2. miten teet naamameikin? Siis mitä meikkivoidetta ja muita tuotteita käytät.. Ihanan virheettömän näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, käytän tosi montaa eri tököttiä :D Voisimpa joskus tehdä videon vaikka mun meikkipohjasta!

   Poista
 3. Missä suhteessa laitoit hopeashampoota, hoitoainetta yms? Ja laitoitko kuiviin vai kosteisiin hiuksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin muistaakseni semmosiin ihan vähän kosteisiin, melki kuiviin hiuksiin. Hoitoainetta eniten, sitten pikkusen vähemmän hopeeshampoota ja hopeeshampoon määrästä ehkä 1/3 sitä suoraväriä. (:

   Poista
 4. Eihän toi mikää blondi ole vaan harmaa xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDXDXCDDDDDDD mulle sama asia kun on noin vaalee, ei sitä aina pilkkua tarvi viilata

   Poista