maanantai 23. maaliskuuta 2015

tattoo time 27.3.

VIHDOINKIN SE PÄIVÄ KOITTAA!! Ens perjantaina meen ottamaan mun ekan tatuoinnin! Sitä päivää on tässä odotettu hartaasti jo vaikka kuinka monta vuotta. Ja vieläpä niin, että oon haaveillu just tästä samasta tatuoinnista, minkä meen ottamaan, jo monen vuoden ajan: varmaankin neljä-kolme vuotta oikeestaan. Eli on kyllä harkittu päätös. No mutta mitä mä otan? Otan pääkallon ja kaks ruusua selkääni. Oikeelle puolelle selkää noin keskelle (pituussuunnassa), jonkun verran rintsikoiden alle, saa nyt nähdä mitenkä se asetellaan(: (jos haluaa kohdan nähdä niin kattokaa ekan kollaasin ylärivin oikee kulma, siinä toi ruusutatuointi on aikalailla semmosessa kohtaa mitä oon aatellu) Ja suurin piirtein postikortin kokonen pitäs tatuoinnista tulla. Nyt on visuaaliset jutut kerrottu! Mutta ajatus tulevan tatuoinnin takana on "There is always something beautiful behind all the bad things". Toi teksti ei tuu siihen, mutta sen avulla on sen merkitys helpoin ehkä selittää.  

Keräsin kollaaseihin kuvia missä on semmosia tatuointeja mistä tykkään ja mistä oon ehkä jotenkin inspiroitunu. 


Mulla on jo tän ekan tatuoinnin jälkeen ainakin 2 tatuointia suunnitelmissa, täytyy vaan ettiä joku hyvä tatuoija ja varata aikoja! Niihin kuviin liittyy korut ja perhoset ;)<3 
Huomasin tässä, että kappas tatuointimessut on ens viikonloppuna hesassa. Sen takia näin viimetippaan kun tuli semmosena valaistumisena, että tänä vuonnahan mä pääsen sinne vihdoin. Tietenkin ne sattu samalle viikonlopulle, kun mun tatuoinnin ottaminen. Eli perjantaina sinne en vielä pääse. Mietin kuitenkin tässä, että vois mahdollisesti lauantaina kävästä ja sieltä hakee lisää inspistä ja vois vaikka tatuoijakin löytyä. Ainakin mitä nettisivujen kautta selailin kaikkia liikkeitä mitä sinne on tulossa niin vaikutti lupaavalta ja löysin jo ehkä hyviä vaihtoehtoja! :)


Nyt kaipaisin teiltä ehdottomasti kaikkia vinkkejä tatuointejen suhteen ja ois kiva kuulla teiän kokemuksia tatuoinneista ja niiden otosta tms. jos teillä niitä on! Ja onko teistä joku ollu joskus tatuointimessuilla tai onko nyt tulossa sinne?(: 

14 kommenttia:

 1. Mahdollisesti olen tulossa, eka kerta :D

  VastaaPoista
 2. Piti vielä edelliseen lisätä että tatuoinneista ei ole vielä kokemusta, mutta suunnitelmia on senkin edestä :D

  VastaaPoista
 3. Mun eka ja tällä hetkellä ainoat tatskat on semmosessa kohdassa jota on vaikea verrata selkään. :-D Mulla on molemmat jalkapöydät tatuoitu, toisessa pelkkää tekstiä ja toisessa yksi sana ja ruusu. Sattui ihan helvetisti, oli oikeasti ihan kamalaa. :-D Mutta onneksi on nyt vaikeimmasta päästä aloitettu ja loput tatskat tulee (toivottavasti) olemaan helpompia, ainakin kivun suhteen. Suunnitelmia uusille tatskoille on kyllä paljon, ja aionkin mennä heti ottamaan kunhan vaan saan sen verran rahaa kasaan. :-)

  Olis ollu kyllä kiva päästä tuonne tatuointimessuille, mutta jää nyt kyllä välistä. Olis varmasti kiva kokemus. :-)

  Tsemppii ekan tatuoinnin ottoon! Sun suunnitelmat kuulostaa kivan klassisilta, mutta mulla vähän särähti korvaan tuo tatskan koko, eli about postikortin kokonen. Se kuulostaa musta aika pieneltä, kun kuitenkin tahdot tatskaas kolme eri kohdetta. Mutta oon kyllä varma että saatte tatuoijas kanssa sen hyvin setvittyä ja tehtyä! Kuvaa sitten nopsaan, tai instagramiin ainakin! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ihanilta <3 Mäki joskus mietin jalkapöytää ekan tatuoinnin paikaks, mutta en sitte päätyny siihen ajatukseen :D Voi ollakkin että on pikkusen helpompaa haha. Nonii eikun vaa säästämään, niin pitää kyllä munkin tässä keräillä rahoja vielä!

   Kiitti! Ruusujen on tarkotus olla vähän pääkallon takana ainakin näillä näkymin, niin se tosiaan auttaa asiaa että mahtuu. Oon tässä mittaillu niin postikortin kokoo isompi vois melki olla liian iso mun selkään. Mutta en tosiaan tiä vielä, luotan täysin siihen tauoijaan, että hemmetin hyvä tulee ja eipä mua oikeestaan haittais jos vaikka joutus tekeen kompromissin ja tyytymään yhteen ruusuun. Mutta saa nähdä mitä kivaa perjantai tuo tullessaan :D!!

   Ja instagramiin nyt ainakin tulee varmasti aika pian kuvaa!(:

   Poista
 4. Meitsiltä löytyy keskeneräinen fullsleeve joka tehdään vesivärityyliin, reidestä fotorealistinen ja pari pikkukuvaa, toiselle suunnittelen peittokuvaa parhaillaan.

  En muista ensimmäisestä kerrasta oikein mitään, tulee siitäkin kohta kaks vuotta täyteen :D Toisen tatskan muistan. Se oli semmonen keissi, et olin paikallisessa pubissa missä oli pari tatskaajaa. Vetäsin hatusta idean ja sitten tehtiin. Se joka mua tatuoi taisi vissiin olla pahassa darrassa ja kuva on ihan ensikertalaisen tekemä. Siksi suunnittelen päälle peittokuvaa, mutta eipä tuolla ole mikään kiire :D artisti on jo valittuna peittokuvan tekijäksi.

  Pyysin extempore joululahjaksi tatuointilahjakorttia ja kappas niitä tuli kaksi! Toisella teetätin kauan haaveissa olleen fotorealistisen muistotatuoinnin hevosestani. Eikä mikään nätti sivuprofiili, vaan sen kallo. Ja se oli ensimmäinen pitkä istunto tatuoinnin takia. Meinasin pyörtyä ja seuraavana päivänä nousi kuume. Nyt tämä kuumeilu on jo "tapa". Jokaisen yli 4 tunnin istunnoilla olen seuraavana päivänä kipeä...

  Toinen oli vielä keksimättä, joten päätin hatusta heittää että vesiväritatuointi ja ainakin kettu tulee siihen. Esitin idean ja artisti innostui kovasti. Ehkä myös siksi että annoin aika vapaat kädet toteutuksessa... mutta työnjälki on niin kaunista että en kestä! Ainakin nyt löyty se oma juttu tyylilajien isosta viidakosta ja tässä pitäydytään ;) harmillista että Suomesta löytyy harvakseltaan tyylisuuntauksen edustajia, mutta näillä mennään.

  Että oman kokemuksen perusteella kannattaa aina ennen istuntoa syödä hyvä ja terveellinen aamupala ja ota suklaata mukaan ! :D suklaa pelastaa pienenkin pahan olon ja siksi terveellinen aamupala, että ei rupea turvottamaan tai tule nopeasti uudelleen nälkä ;)

  Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kerroit kunnolla, helpotti vähäsen kuulla muidenkin kokemuksia ennen kun menin ottamaan :! Vaikuttaa ainakin tän perusteella ihanilta<3! Mullakin on jotaki mielikuvaa tosta mimmosen tyylin kuvia haluun nyt alkaa ottamaan, mutta saa nähdä tietty :D

   Sun kommentista ja noista vinkeistä oli apua oikeesti! Vaikka tälläin ns myöhässä vastaan niin luin kyllä tän aiemmin ja otin ohjeittes mukaan suklaalevyn ja söin hyvin ja menimpä sitten viä normaalia aikasemmin nukkuunkin ja hyvin suju tatuoinnin ottaminen :) Kiitos siis sulle!<3

   Poista
 5. Niinjoo ja olen menossa Helsinki Inkkiin lauantaina, perjantaille kun sattui kiireellinen työkeikka pohjoisempana suomea. Menen moikkaamaan omaa artistiani ja samalla etsitään miesystävälle uuden kuvan nakuttajaa :D

  Ehkä tulen nykäisemään hihasta jos sinut kohtaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt harmittaa, kun en jaksanukkaan lähtee lauantaina. Oli meinaan nuutunu olo kaiken sen tatuoidessa lihasten jännittämisen takia xd

   Poista
 6. Hei missä aiot ottaa tatuointis? Ite oon kans tampereelt ettiny hyvää paikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin putka tattoossa riku tursolla mun tatuoinnin! Kannattaa ehdottomasti kattoo putkan tatuoijat läpi, sieltä löytyy taitavia ja ammattitaitosia tatuoijia jotka on vielä kaiken lisäks mukavia :D!

   Poista
 7. Mun eka tatuointi on selässä kanssa ihan tuol yläselässä sellain teksti (-: mä itse yllätyin siitä, kuinka vähän se sattu, mut kipukynnys nyt on kaikilla erilainen (-: tsemii sulle ja uskon että siitä tulee varmasti hieno.
  Muuten, onko Juusolla vielä tatuointeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yllätyin siitä kivusta! Ei ollu ainakaa aluks niin paha ku luulin et on (:
   Juusolla ei oo vielä. Sen piti tulla samaan aikaan ottaan, mutta sille tuli este ja joutu siirtään sen vuoks aikansa kesälle. Eli sillon on sit sillä tulossa tatuointi!

   Poista