torstai 12. maaliskuuta 2015

YAY! 18!

Noniin nyt se täysikäsyys sitten koitti. Kävin tossa koulun jälkeen viikonloppua varten ostamassa muutaman alkosta ja prismasta. No hassua siinä oli se, että prismassa ei sitten edes kysytty henkkareita XD Tuli semmonen wtf reaktio. Juusoki sano, että outoo kun silläkin oon yhtä kertaa lukuunottamatta tän kahen vuoden aikana kysytty joka kerta. 

Tässä muutamat rumalla taustalla varustetut asukuvat! 
ID
Takki - Juunappa  //  Huivi - Carlings  //  Laukku - Stockmann  //  Housut - BikBok  //  Kengät - H&M 
Tämmöstä pientä mainostusta! Mun hyvä ystävä Aino on myymässä mautoonsa ja nyt te mautoikäset jotka ootte mautosta haaveilemassa niin käykää ihmeessä kattomasta Ainon mauton ilmotus! Hyvä mauto on ja sillä oon hienosti päässy mäkin körötteleen kyydissä :D ILMOTUKSEEN PÄÄSETTE TÄSTÄ!8 kommenttia:

 1. Hei, paljon onnee!! :) Ja tosta henkkarijutusta, prisman kassalla on vissiin ollu vähän laiska myyjä, tai sit sä näytit yli 30-vuotiaalta, mikä on kyllä aika epätodennäköistä.. :D

  VastaaPoista
 2. Ite kohta 19 ja harvoin kysytty henkkareita vaikka usein ostanu alkoholia, alkossakaan ei aina kysytty :D ja ei, en näytä mielestäni ollenkaan ikäisiäni vanhemmalta. Mutta tosi paljon onnea sulle!! :) pitkään blogias oon lukenu mutta nyt ekaa kertaa tulin kommentoimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa jopas on hassuu :o! Kiitos paljon (: kiva kun tulit pistään kommenttia!<3

   Poista
 3. Oot niin kaunis ja ää ;___; Onnee paljon! (:

  VastaaPoista
 4. voi oot kaunis<3 mitä huulipunaa sul on näis kuvis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!!<3 Mullon näissä essencen 15 OH SO MATT! sävyä (:

   Poista