sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Northern light district

Nyt uskaltaudun tulla esittelemään teille meiän tanssiryhmän Northern Light District eli lyhemmin sanottuna NLD:n. Joskus laitoinkin tänne meistä esiintymiskuvia, mutta sillon meillä oli homma ihan aluillaan eikä tiedetty onko tää pysyvää. Nyt kuitenkin esityksiä on ollu jonkin verran ja koreografioita sitäkin enemmän niin aattelin, että tässä vaiheessa ois hyvä tulla kertomaan!(:

Ollaan ihan kaveriporukalla perustettu tää ryhmä ja reenaillaan koulun tiloissa aina tarpeen mukaan. Meillä ei oo ketään porukan vetäjää vaan tehdään koreot yhdessä ja opetetaan toinen toisiamme! Meitä on vähän eritasosia tanssijoita ja meillä myöskin on tosi erilaiset tanssitaustat. Me luokitellaan meiän tyyli dancehalliks ja reggaetoniks, mutta en tiedä kuinka lajiteknisesti oikein tanssitaan noita tyylejä. Ite ainakin teen fiiliksen mukaan koreoita ja pidän hauskaa! :D Tähän asti homma on meillä toiminu hyvin ja toivottavasti jatkossakin!<3Meiät löytää myös Instagramista ja sieltä löytyy lisää kuvia ja muutama tosissaan ja ei niin tosissaan otettu video! Seurailkaa ihmeessä meitä nimellä NORTHERNLIGHTDISTRICT (:


5 kommenttia:

  1. tsiisus mitä vartaloita *kuola valuu*

    VastaaPoista
  2. dancehall on periaatteessa kuivapanoa musiikin tahtiin, en usko että sitä lajia tanssitte :D ehkä tarkotit jotain muuta:) ei millään pahalla, en haluu kuulostaa ilkeeltä mitenkään, mutta ajattelin vaan ilmottaa!

    VastaaPoista