maanantai 27. helmikuuta 2012

jeij

Joo otsikko ei liity mitenkä postauksee xd KAI? No mut joo tää päivä on menny siinä ku et värjäsin ripset ja kulmat ja sit laitettii vähä Hennan hiuksia! Käytii eka ostaa väri ja sit lähettii meille laittaa. Mutta siitä teenki erillisen postauksen tänään tai huomenna, riippuu miten ehin (: Ei mul muuta! AAA MURUSET OLETTE LAISKOJA KOMMENTOIMAA :--D TAHON PALAUTETTA? (----:

10 kommenttia:

 1. oot niin nätti :D haha tohon kommentointi juttuun sen verran että kommentoisin varmaa joka postauksee mutku en vaa kehtaa jostai kummasta syystä :D sit aina joskus vaa anonyyminä kommailen kans xD joo oon ehkä vähän hupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii kiitti! no mitää miks et!! :---D eivaa ei ketää voi pakottaa, mutta jeee kiitos kun nyt kommentoit tuli oikeesti heti hyvä mieli ku näki ilmotuksen näistä kaikista kommenteista :3

   Poista
 2. Noi sun hiukset on iiihanat ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos(:: ja kerranki mäki tykkään enkä oo valittamassa et joo haluun erilaiset hiukset :---)

   Poista
 3. Sun blogis on ihana<3 :>
  millä/miten oikeeen muokkasit ton ekan kuvan? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti(: http://www.stumbleupon.com/su/2HmvjA/pixlr.com/o-matic/ tuola :---D toi on kätevä jos pitää kiireessä muokkaa kuvia, ja ei kyllä vaadi mitää taitoo osata muokkaa että sinänsä tyhmä mut sinänsä kätevä .. :----D mut tässä tapaukses toi oli ihan kätevä ku kiireessä noi piti muokata.

   Poista
 4. Rakastuin just sun hiuksiis ! Tää on sairaa kiva blogi, ja oot kauniski ! Mä ainaki nää ain luen vaikken kommentoikkaan :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIHIII (---: kiitoskitoos(: niii! mut nyt kommentoit jea! :--D

   Poista
 5. oot paljon "naisellisempi" sun uudella tukalla :-)
  vaikutat mun mielestä ikäistäs vanhemmaltakin, ihanaa kesän odottelua sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa hihii kiitoss(----: juuu samoin!!

   Poista