torstai 23. helmikuuta 2012

UUDET HIUKSET

Tota oon pari viikkoo miettiny leikkaisinko tommoset hiukset ja nyt sit leikkasin XD.. Hihii tykkään<3 Ku oli n. vuoden ollu ne edelliset, paitsi et jotai pikkusia muutoksia vaa tein niihi välillä, mutta nyt tämmöset si! MITÄ TYKKÄÄTTE?

Mut joo jee nyt on kokeet tehty eikä tarvi lukee ni on postaamisellekki aikaa xd AAA LOMALOMA HUOMENNA<3 Sitä oon tässä oottanu jo ensimmäisestä kevätlukukauden koulupäivästä saakkaa :----D Mites teillä lukioilla toi loma? Millo teillä alkaa(:

11 kommenttia:

 1. jumalauta nainen olet kaunis :D

  VastaaPoista
 2. tee tosta postaus miten leikkasit ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu teen heti ku seuraavan kerran leikkaan näitä, meinasin tehä tosta videon kun leikkasin nää, mut en viittiny ku se oli aika säätämistä ku ekan kerran leikkasin tämmössii(---:

   Poista
 3. sul on ihana blogi! :) oon seuraillu pidemmän aikaa mun nyt oli pakko liittyy lukijoihin.

  mulla on ollu tää viikko lomaa, mut tosiaan tiistaista asti sitte jossai hirveessä taudissa hyhyh. :(

  mut ihan älyttömän kivat hiukset ♥ onks sulla luonnostaan noin suorat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii kiitti(---: aaa, no hö ihan tyhmää )----: kiitos<3 eeei todellakaan, mullo luonnostaa semmoset laineet kiharat /::

   Poista
 4. oi noi on tosi kivat, sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Ois kiva nähä susta jotai lapsuuden kuvii tai muuten vähä vanhempii kuvii ! Ja ois kans kiva nähä millaset sun hiukset on ilma et oot suoristanu tai muute laittanu niitä :)
  ps. tykkään kovasti sun blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on semmosia tääl blogissa jossai tuala vanhemmissa postauksissa, mut ei mitää semmosta missä oisin iha pienenä mut voin koittaa kattoo jotai vanhempia kuvia missä oisin pikkune(---: joo aamuräjähdys afrosta kuva tulossa xd! jee hyvä(---:

   Poista
 6. ihanat hiukset ! (:

  http://senni-tooperfect.blogspot.com/

  VastaaPoista