keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

avon


Tilattiin tossa pariviikkoo sit äitin kanssa avonilta meikkejä. Paketti saapuki sitte viime viikolla. Ite tilasin 2 huulipunaa ja yhen peitepuikon. Kaikki oli hintaan 3,95 eli tosi halpoja! Ja jokanen noista on nyt osottautunukki tosi hyviks, eli todellakin hyvä hinta-laatu suhde noilla! :--D Kaupan päälle tuli vielä tommonen käsivoide! sitä en vielä oo ehtiny kokeilemaan, mutta varmasti hyvä seki! Onko teillä kellään avonin tuotteista kokemusta ja mitä mieltä ootte ollu?(:

IMG_1063-1 IMG_1072-1 IMG_1066-1 IMG_1075-1

4 kommenttia:

 1. Mulla on jonkun verran Avonin meikkejä ym tuotteita ja oon kyllä tykänny. Onhan joukossa tietenkin niitäki tuotteita, jotka ei oo ihan niin loistavia, mutta onneksi niitä ei oo paljoa ja hintakaan ei oo kauhea niissä. Ihanan väriset huulipunat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii hyvä kuulla! Nii totta! Onha kaikilla merkeillä melkeimpä aina jotai tuotteita jotka ei satu oleen hyviä :--D mut avonilla on tosiaa kyllä halpoja noi(: ja kiitti!

   Poista
 2. Mä tykkään kans paljon Avonin meikeistä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan värisiä noi huulipunat :3 Ite oon tilannu Avonilta semmosen ihan perus peitepuikon ja oon kyllä ollu tosi tyytyväinen siihen :)

  VastaaPoista