maanantai 25. maaliskuuta 2013

kevätintoilua

Nyt ois tämmönen kahden kuvan asukuva postaus luvassa. Kyllä muuten huomaa et on kevät ja kesä tulossa.  Tänää ku tuli koulustaki ni iloitsin siitä että katu lainehti loskasta ja vedestä :--D keväät<3 No mut sen huomaa muustakin. Eilen kerroin teille mun sisustusinnostuksesta. Onhan tässä oikeestaan muitaki innostuksia ja ideoita mielessä! Jotenki kauheesti taas alko tulee ajatuksia semmosesta, että jospa sitte kesän alussa värjäis arielin punaset/pinkihtävät hiukset.. Oon niin monet kerrat unelmoinu niistä enkä oo ikinä uskaltautunu. Mut saa nähdä miten käy että muuttuuko mun mieli tässä parin kuukauden välillä viä vai onko mulla sitte kesällä huutavan punaset hiukset? Mut ei siinä vielä kaikki. Viimeviikolla siivosin vaatekaappia ja sieltä löytyki paljon myytävää tavaraa (haluisitteko muuten nähdä mimmosia.. jos teillä ois ehkä kiinnostusta ostaa niitä blogikirppikseltä?). Sieltä löyty myös paljon tuunattavaa vaatetta. Joten aattelinki jossain vaiheessa marssii kauppaan ostaa kloriittia ja alkaa leikkaamaan paria kauluspaitaa ja dippailemaan niitä. Pitäs kyllä niittejäki tilata lisää ni sais niitäki tunkee noihin :---D Tekis mieli myös kauheesti ommella ite pari vaatetta. Mut mullei oo kyllä kankaita et neki pitäs sitte ostaa. No mut jos sitä eka tän sisustus- ja tuunausinnon käyttäs, koska ei sitä aikaa kumminka loputtomasti oo :)! Mutta tässä kuvat tän päivän asusta(:

25.3

15 kommenttia:

 1. Upea asu! Mistä toi paita on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M! Olin unohtanu ton pitkäks aikaa kaapin pohjalle mut onneks löyty taas <3 :---D

   Poista
 2. Ehdottomasti blogikirppis!! (: ja mistä tilaat niittejä? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nonii hyvä et tähämennessä ees yks ilmottanu että kiinnostais blogikirppis haha :--D ja tilaan niitit aina ebaysta!(--:

   Poista
  2. Saaks niittei mistään muaalta ku eBaysta? o: siis niinkun ettei tarvi netist tilaa.
   oon kuullu esim cyberis myytävän mut enpä oo ainakaa nähny

   Poista
  3. Miten sieltä ebaysta kanttii tilata että ei tuu iha kiinasta asti ja hirmuset tullimaksut? :D

   Poista
  4. Cyberistä pitäs saada mut muista kaupoista entiä!(:

   Kiinasta ne nimenomaa tulee! Niissä lukee aina hinta ja postimaksu(--: ja jollei maksa yli 20e ja oo tosi painava se mitä ostaa mut iha alle 5 eurolla pitäs saada jo paljon niittejä! Mut jos ei halua kiinasta tilata ni voi sieltä asetuksista rajata sitä että mistä ne tulee(---:

   Poista
  5. Sieltä voi myös valita ottaako postimaksut 8) joissain tuotteissa siis .

   Poista
 3. blogikirppis ehodottamasti ! :--D
  sulla on ihana blogi :-)

  VastaaPoista
 4. Heii minkäkokosia niittejä tilailet? Ja oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entiä viä :--D varmaa aika kaiken kokosia ja mallisia(:

   Poista
 5. Pysy vaa tummissa hiuksissa :Dd sopii sulle älyhyvin ♥

  VastaaPoista