lauantai 9. maaliskuuta 2013

Fit

Ajattelin kertoo teille ny enemmän vähä mun elämäntapamuutosprojektista (onkohan toi ees sana :--D). Pyrin nyt siis muuttamaa elämän tapojani. Ja en siis aio tänne mitään päivänurheiluja tai ruokia ikinä laittaa, mut joskus harvoin saatan tehä sit semmosia postauksia et miten oon edenny(:

Viimekesänä lihosin paljo enemmä mitä oon ikinä lihonu tollai ns nopeesti. Kroppa oli iha nestettä täynä. Sit ku kesäloma loppu mulla alko taas normi arki mut reenejä oli enemmän ku enne ja aloin myös jakaa lehtiä. Mulla oli siis paljon kiireempi ku ennen. Siitä tuliki si kauhee stressi ja joo lähti kesällä tulleet kilot ja nesteet. Mut eipä näyttäny kroppa kovin hyvältä. Aamusin jäi aamupala joskus kiireessä välii tai saatoin syödä vaa jonku vaaleen juustopaahtoleivän nii et pelkkää voita päällä.. Ja koulujälkee sit välipalaks jotai epäterveellistä ja herkkuja tuli napsittua pikin viikkoo. Eli aloin sitten meneen skinnyfattiä kohti! Ei tullu tarpeeks ravintoo että ois lihakset kasvanu ja jalkoihin tuliki sit selluliittiä enemmä. Eli olin laiha mutta lihas oli jossai iha muualla ku näkyvissä tai olemassa. Syksyllä en postaillukka paljo just ton stressaamisen takia enkä yksinkertasesti osannu tehä aikaa oikeille asioille. Mut sit jouluakohti alko olee enemmä aikaa ja piristyin ja koitin panostaa enemmä blogiinki.


Tässä lähtöpiste eli ei mitää tietoo lihaksesta vaikka laiha maha onki

 Sit tossa ku vuosi vaihtu ajattelin että vois alkaa enemmän urheileen ja parantaan elämäntapoja. Sit tossa joku 1.5kk sitten kavereiden kanssa päätettiin tehä whatsappiin ryhmäkeskustelu nimeltä MASU. Päätettiin että aletaan yhessä muuttaa elämäntapojamme ja tuetaan siinä toisiamme. Eli idea oli se että kaikki kertoo keskustelussa aina joka ilta päivän saldon, eli kertoo jos on lipsunu syömään jotain epäterveellistä ja sen että mitkä on päivän urheilut, että miten kauan on ollu vaikka salilla tai kuinkapaljon on juossu sen päivän aikana. Sit jokaisella on kerran viikossa herkkupäivä jollon saa mässäillä! Mulla tää meiän idea on toiminu hyvin. Oon pyrkiny liikkumaan 6 päivänä viikossa ja pitäny aina sen 7päivän lepopäivänä! Tietty joskus saattaa tulla enemmänki ns. lepopäiviä jos on joku paha nuha tai on tulossa kipeeks. Oon myös parantanu aterioita ja pyrin syömää 5-7 kertaa päivässä. Mutta oikeesti en voi muuta ku kiittää kaikkia ihania kavereita jotka jaksaa motivoida ja olla tässä mukana<3
Tässä teille viä pieni kollaasi tän hetkisestä tilanteesta ja muista terveysjutuista(----:

3 kommenttia:

  1. Milloin teet sen linkitä blogisi-postauksen?

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus! :) Tsemppiä vielä tulevaisuuteenkin tossa sun projektissa :)

    VastaaPoista
  3. Hei tää on kiva! Mielellään lukis useinkin tästä aiheesta, jos vaan jaksat/haluat kirjotella:) tsemppiä!!

    VastaaPoista