lauantai 13. huhtikuuta 2013

dramatic

Eilen illalla innostuin meikkaamaan itelleni vähän dramaattisemman meikin mitä yleensä :--D Tein ihan kunnon varjostukset ja näytin melki drag queenilta, mut se ei kyllä todellakaan näy kuvissa, mutta voisin ihan tota huuli ja silmämeikkiä käyttää normaalistikkin! Eli sillon varmaankin näyttäsin aikalailla tältä mitä näissä kuvissa, koska se varjostus ei näissä oikein näy. Silmämeikkiin käytin rimmelin luomiväriä ja Kat Von D True Romance luomiväripaletilta paria luomiväriä(---: Mullon tarkotus tehä vielä joskus joku meikkipostaus missä teen tolla Kat Von D:n paletilla jonkun kivan silmämeikin itelleni.

IMG_1815-1 IMG_1872-1 IMG_1803-1

Mullois viä semmosta kysyttävää että miten teiän mielestä voisin kehittää blogiani ja postauksiani. Oisko esim postausideoita tai toiveita tai jotain muuta?(--:

29 kommenttia:

  1. Sulla on tosi hyvä blogi ja ei tarvi oikeen kehittää mitenkään mut asu kuvia vois olla enemmän ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!(--: joo niitä voisin yrittää ottaa enemmän!(--:

      Poista
  2. ois kiva jos laittaisit vähän enemmän asukuvia tänne :)

    VastaaPoista
  3. oot niin kaunis! mur!:3 ihan sairaan kivat meikit ja noi huulet on ihanat! mitä huulipunaa käytät? <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitti<3 mullon tossa elfin huulipunaa mut sekotin siihen mustaa luomiväriä joukkoon ja laitoin vielä reunoille lisää sitä mustaa kevyesti nii tuli tommoset kivat!(--:

      Poista
  4. Uuu! Tytsy oot supernätti ja tuo meikki on tosi ihana! :---) Olis kiva lukea villeimmistä unelmistasi; oletko matkalla toteuttamaan niistä joitain, vai jäävätkö ne vain haaveiksi? Entäpä innoituksesi ja asiat jotka inspiroivat sinua ja antavat potkua arkeen? (----:

    erilainenlumihiutale.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kamalasti!!(--: hei noi on hyviä ideoita!! Voisin koittaa kehitellä jotain postausta mut täytyy vielä miettiä et mimmosen ja miten teen sen! (:

      Poista
  5. Voitko tehä semmosen, mis voisit opettaa miten sais tommosen silmämeikin tai vähän semmonen "perus raju päivä" meikki? If you understand what i meant?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin miettiä jossai vaiheessa et millasen semmosen teen joten hyvä idea, kiitti(--:

      Poista
  6. Mun mielest tää on tosi kiva näin, ei oikeen tarvii lisäillä mittään:) Tuo meikki on muuten tosi kiva ja kaunis sinä :)

    VastaaPoista
  7. Luoja miks teet sun kulmista noin luonnottomat tasapaksut mustat karvamadot?
    Ihan vitun kauheen näköstä.. onks noi sun mielestä jotenki tyylikkäät tai kivat?
    Mitä mieltä oot ite luonnollisista ja OIKEANvärisistä kulmista?
    Katsos kun kulmakynän ei kuulu olla musta jos sulla on mustat hiukset..
    Tyylitön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahottelen että salama vääristää näissä kuvissa ja yritin photoshopata niitä normaalimmiks mutta en siinä onnistunu. Ja ihan btw en käytä kulmakynää enkä ylipäätänsä mustaa väriä kulmissa :--D mut ite tykkään kulmistani ja se on mulle tärkeintä!(:

      Poista
    2. mite voi noin paljo häiritä jonku muun kulmat....:Dd mut ihana oot!

      Poista
    3. No siis minusta kenelläkään ei oo oikeutta haukkuu toisten tyyliä. Kukin tavallaan. Mutta tottahan se on että kulmat joko liian ohuina tai paksuina herättää huomiota. Mutta niinkuin itse sanoit, niin tärkeintä on se että olet itse sinut kulmiesi kanssa! :-)

      Poista
  8. videopostaus piaaan !!!

    VastaaPoista
  9. En tykännyt tämän postauksen kuvista :( Huulipunaa oli yli huulien ja sun kulmat... hyi. Miks värjäät sun kulmii niin paljon? Jos sul on normisuomalaisen kulmat niin joo, i understand. Normisuomalainen = ohuet kulmakarvat tai ei kulmakarvoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itseasiassa o ylihuulten (--: ihan tarkotuksella on kirkkaammat reunoilta ja että sen jälkeen on tota tummaa ja sit taas kirkkaampaa!(--: mulla on todella vaaleet kulmakarvat verrattuna hiuksiin joten piirrän ne siveltimellä ja valitettavasti nyt vaan tässä sattuu näyttään kamalilta(:

      Poista
  10. Mitä ihmettä.. miks ihmiset tulee valittaan jostain noinkin tärkeästä asiasta ku kulmakarvat..xd munmielestä noi on just hyvät ja sopii sun kasvonpiirteisiin ja muutenkin! Ja miten teet sun silmän rajaukset ne on kivat! teekkö kynällä, vai sillä siveltimellä vai hä? kivat on ja sää ja sun kulmat just hyvät, älä kuuntele noita valittajia..! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mietin tässä samaa :---D sama ku tulis mun käsikarvoja tai vaikka kynsien muotoo arvosteleen xd! Mutta mulle on pääasia et ite tykkään!(: ja piirrän noi nestemäisellä eyelinerillä ja ihan ginasta ostetulla :---D toimii hyvin ja on halpaa ja siinä on viä super ohut sivellin joten sillä on helppo tehä! Ja kiitti ihanasta kommentista!!(----:

      Poista
  11. Hellouu! Halusin vaan tulla kertomaan, että rakastan sun blogia aivan älyttömästi ja saan tästä paljon inspiraatiota omaan tyyliini. :)

    VastaaPoista
  12. pakko kysyy että kun katot noita kuvia niin eikö omasta mielestäs näytä et huulipuna ois yli huulien?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja ei :---D jos katon iha itteni näkökulmasta ni en nää mitään koska tiän että mun huulet on tommoset ja et millä tavalla ooon laittanu ton huulipunan mut jos katon lukijan näkökulmasta niin se saattaa ehkä vähän näyttää jossaki kuvassa siltä että ois huulipuna yli huulten :---D!

      Poista
  13. Meikki postauksii ja jos jotain kivoja hius tai kynsipostauksia ni niitä kans jos jaksat tehä : ) ja sori tämmöne aika yksityinen kysymys et onks sul sit paljonki käsikarvoja? mulla on ja sen takii en tykkää kouluskaan pitää hihattomia et yleensä joku neule tai huppari mull on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin koittaa kehitellä jotai ideoita!(: hahaa emmätiä normaalit nää on xd? Mut hei voihan ne sheivata jos ne häiritsee(:

      Poista