tiistai 23. huhtikuuta 2013

I'm gonna get my dreambody

Tossa joskus melkein 2kk sitten postasin teille mun elämäntapamuutoksestani. Ajattelin nyt postata teille tästä aiheesta lisää. Kertoo miten oon edistyny ja miten reenaan. (----: Ja älkää odottako mitään super hienoja kuvia, koska nää kaikki on otettu puhelimella ja joissakin kuvissa oon treenaamisen jälkeen :--D

IMG_3386

Tästä näkee nyt vähän tuloksia :--D Tästä oon siis menny jo vähän eteen päin ja esim vatsassa näkyy lihakset paremmin kun tässä. Ja tää on siis joku yli 2 viikkoo sitten tehty kollaasi. Tossa shortsikuvassa näkyy kuinka noi on vähän lösähköt tosta vyötärön kohdalta. Vuos sitten noi housut oli tosi tiukat ja puristi vyötäröltä. Eli on sielä vatsanseudulla siis selkeesti tapahtunu jotain!

IMG_3454

Treenaan 6 päivänä viikossa. Joinain päivinä teen rasvanpolttoreenejä eli joko juoksen tai teen semmosen toisen laisen reenin tai sitten kuntopyöräilen. En ennen oo juossu kun jotain 3km lenkkejä tai lyhyempiä ja joskus oikeestaan vähän pidempiäki ja tosi harvoin. Nykyään kumminkin menee 10km ihan helposti. Ja oon tosi ilonen että tossa pari viikkoo sitten juoksin yksin 10,5 km musiikkin voimalla 1h 9 min! Nyt pitää vaan vähitellen pidentää matkoja, koska tavotteena ois juosta ens kesänä puolimaratooni.

Lihaskuntoo teen aika satunnaisesti sen mukaan miltä tuntuu. Vatsoja en reenaa kun 1-2 krt viikossa. On aika yleinen virhe reenata vatsoja liian usein ja liian paljon ja väärillä tekniikoilla. Itekki joskus koitin semmosta että 300 vatsaa joka päivä ja eihän se todellakaan toiminu!  :--D Eli kunnolla ja huolellisesti tehdyt liikkeet ja lepo lihaksille, niin alkaa jotain näkymään!

IMG_2936
Tää kuvakollaasi on tehty n. neljä viikkoo sitten!

Oon treenannu varmaan eniten tässä parin kk aikana jalkoja ja niissä näkyyki vatsan lisäks eniten tuloksia. Oon tehy paljon pohkeita ja squatseja ja koiran kusetusta ja kaikenmaailman liikkeitä :--D Ja en vielä muistanu sanoo niin treenaan ihan kotona jos ei lasketa tanssitunteja, joita on 1-3 per viikko. Eli hyödynnän siis reeneissäni hyviä yotube videoita, kotoo löytyviä painoja, kuntopyörää ja joskus kun teen squatseja täytän repun painoilla ja kirjoilla nii johan alkaa tuntuun enemmän. Eli voisin sanoo, että kyllä sitä kotonaki saa tulokset näkymään!

IMG_3817

Ja sit syöminen :--D! Syön siis 5-7 ateriaa päivässä niinku aikasemmassa postauksessa jo kerroinki. Ennen en syöny hedelmiä todellakaan usein eikä leivänkä päältä löytyny paljo mitää. Mutta nyt on kyllä karkit vaihtunu hedelmiin ja alkanu olee muutenki monipuolisempia nää mun ateriat. Oon vähentäny tosi paljon herkkujen syömistä ja nyt oon itseasiassa karkkilakossa ainakin kesälomaan asti. Oon syöny sipsin korvikkeena monesti porkkanaa ja kurkkua ja kaikkee tommosta ja dipannu niitä. Suosittelen!(: Ja karkkien sijaan ja superison määrän limpparia tilalle oon herkkupäivänä ottanu vaikka yhen vanukkaan ja pikkulimpparin. Eli herkkuja syön kerran viikossa mutta en enää nii paljoo kun ennen. Ja salaattiki maistuu kyllä paljon paremmin kun ennen :--D!

IMG_3527

Tässä kollaasissa on kuva mun mahasta ennen joulua (jollon olin siis samassa kunnossa kun sillon kun alotin). ja toinen kuva on otettu viikko sitten. Eli kyllä on turvonnu pömppömasu aikalailla poissa. Mutta en oo vielä siinä pisteessä mitä haluan, joten reenaaminen jatkuu. Mutta en todellakaan ajattele, että mun täytys saada jotain super tuloksia hetkessä, vaan yritän vaan päästä terveellisin ja varmoin tavoin kohti unelmakroppaani. Eli lihasten kasvatus jatkukoon! :--D (btw jos joku miettii että näkyykö tossa before kuvassa mulla housuista joku pikkuhousunsuoja tai joku niin ei vaan noi housut vaa sattuu oleen tommoset ja niissä on sauma just tossa kohtaa :--D!)

Onks teillä jollakin meneillään jonkun näkönen treenaamis projekti? Ja haluisitteko, että tekisin jossain vaiheessa postauksen mihin laittaisin semmosia videoita minkä avulla treenaan?(:

33 kommenttia:

  1. Vautsi, sulle on tullu tosi upee kroppa! :o

    VastaaPoista
  2. Oh! Sul on tosi hyvä kroppa :o ja tee vaa semmone postaus :)

    VastaaPoista
  3. Vihaan tollasia täydellisiä ihmisiä..miks en ite voi olla vaikka kaikkeni teen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä täydellisiä ihmisiä?? kukaan ei oo! :--D hei kaikki on omalla tavalla ihania ja ihan varmasti säkin! ja jos kroppaa tarkotat, niin se ei oo aina niin helppoo, mutta pitää uskoo itteensä. Mäkin oon ollu alipainonen ja kunno tikku joskus ja kovasti oon tehny töitä kroppani eteen että oon tässä kunnossa. Ja oon varma, että säkin voit olla ihan semmonen kun haluat! kaikki tulee vaan ajan kanssa!(: <3

      Poista
  4. Tosi monella on täläsii kropan-muutos juttui menos, tosi kiva! Saa paljon inspt ja myös sulta:) onneks enään ei ns oo liikaa että laihutetaan melkeen anoreetikoks, musta se ei oo todellakaan kaunista, eikä sitä tervettä.... Ei hyvä. Sul on tosi hyvin edennyt sun unelmakropan tavoittelu, huomaa tosi hyvin, että oot jaksanu tehäkki jotai sen eteen!!:) kateellinen olen tolle sun tänhetkiselle masulle.!! Itelläniki on tämmöne kiinteytys menos, eli käyn salilla 3-4krt viikossa ja joka pv juoksen, välillä 6km, välillä vähemmän :) ainaki tulee hyvä olo tälläsistä, se on pääasia ja oma kroppakin rupee miellyttää ku tuloksii tulee ja motivaatio kasvaa entistä enemmän!:) tsemppii sun projektiin ja jatka tyttö samaan malliin niin ei kauaan mene sun unelmaas!:) hyvät keväät sulle sinne!:) tulipas pitkä kommentti mut ei voi mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin oon huomannukki ja oikeestaan tosi hyväkin, että on!(: Totta puhut. Kiitos kauheesti kehuista<3 (: Kuuulostaa hyvältä treeniohjelmalta! muista lepo;) ja tsemppiä sullekkin tosi paljon ja energiaa sun projektiis kanssa!! samoin!<3

      Poista
  5. kiitti tästä postauksesta!<3 annat mulle varmuutta ja voimaa alkaa tavoitella omaa unelmakroppaani:) ihanaa kun kerrankin joku osaa tehdä tän projektin oikein! kaikki vaan aina puhuu laihdutuksesta, vaikka painais vaan about 40 kiloo:D sä teet asian just oikein! kiinteytät ja haluut lihaksia, etkä laihduta mitättömiä läskejä:) OOT IHANA JA KAUNIS!:):)<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos itelles ihanasta kommentista!!<3 jep laihdutus sana on tyhmä.. kiinteytys ois parempi :--D ja onnee sulleki unelmakropan tavottelemiseen! Pystyt varmasti siihen(: <3

      Poista
  6. Tämmöset on just kivoja postauksia! Kiva seurailla miten kehityt ton unelmas kanssa :) Ja oot niin sulonen tossa toisiks vikan kollaasin oikeessa alalaidassa :3 haha olipas vaikeesti selitetty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä et tykkäät! hahaa kunnon after reeni naama siinä XD

      Poista
  7. arvostan kyllä sua ja muita ihmisiä jotka ottaa itteää niskasta kiinni ja toteuttaa tommosii juttuja! tsemppiä vielä sulle jatkoon :)

    VastaaPoista
  8. Itekki sain viime viikolla just kauheen motivaatiopurkauksen, ku löysin youtubesta hyviä kuntoiluvideoita(blogilates) ja oon nyt niitä alkanu tekemään ja sitte käyttelen koiraa usein lenkillä ja nyt oon saanu senkin jotenkuten opetettua juoksemaan nätisti hihnassa ni vedän pieniä juoksupätkiä aina sekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonii hyvä! mäki oon kattonu niitä!(--: onnee sullekki jatkoon treenailuissa ja lenkeissä!(:

      Poista
  9. Jeps, itelläkin menossa jonkinlainen "terveellisempi elämäntapa -muutos" -projekti...:D Youtubesta kyl löytyy hyviä treenivideoita, esim blogilates, ootko katellut sen videoita? ihan parhaita ja huhuh, niissä ainaki haastetta! Noh tsemiä sulle tossa!

    VastaaPoista
  10. Voih ku oot kaunis ja sulla on hei ihan sika hyvä kroppa! :)) mullaki on menossa tällänen kohti terveellisempää elämää projekti nii ois iha kiva ku tekisit sellasen treeni postauksen tai jotain sinne pän :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kamalasti :--D! joo teen semmosen mihin linkkaan niitä videoita minkä mukaan reenailen!(:

      Poista
  11. mitä, siis must sun vatsa on hyvännäkönen tossa ENNEN kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikilla oma makunsa(---: ite tykkään lihaksikkaammasta enemmän!

      Poista
  12. Wow, sul on ihan sika hyvä kroppa!

    VastaaPoista
  13. ehottomasti postaus videoista joitten avulla reenailet :-) ja älyttömän upeita tuloksia oot jo nyt saanu aikaseks, vau! tsemppiä jatkoonki. itellä myös alkanu pikkuhiljaa reenailut (just samat, kotona hyödynnän kaiken mahollisen + juoksulenkki lähes joka ilta). pitis vielä herkut uskaltaa jättää..:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tulossa on! jep oon tosi ilonen että on alkanu näkyy jo selkeesti muutosta(--: noni hyvä! kyllä sillä kotireenilläki tuloksia saa ja herkut pois vaa paitsi herkkupäivänä nii eiköhä ala tulee tulokset viä entistä nopeemmin!! onnee sulle :---D

      Poista
  14. sul o upee kroppa ! ja enemmä ihailen sun päättäväisyyttäs, et oot pysyny sun rajoitteissas:D ite kunnon treenaamisen alottamista ajattelin jote vinkkipostaus olis kiva ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti!!(: kyllä se siitä lähtee, ekat viikot voi olla sillai aaaaaaaaaaaaaa HERKKUJAAA <3<3 mut kyllä ne unohtuu :--D vetää vaa jonku hedelmän tai hyvän jougurtin vaikka sen herkun sijaa ja juo vettä!(: ja postaus tulossa!

      Poista
  15. Woou, oon tätä postausta aika monesti kattellu etenki tot after kuvan mahaa, just semmonen mitä mä tavottelen, kaikenlisäks pisteet siitä et sä ajattelet oikein ( ei laihduttamista vaa lihasten reenausta ) ja syöt hyvin ni kyllä innostaa muaki :) keep going, mua kiinnostaa kuvat tuloksista jatkossakin!

    VastaaPoista