perjantai 24. toukokuuta 2013

dreaming about tattoos

23.51
IMG_2327-1

Innostuin eilen illalla muokkaamaan tatuointeja itelleni kuviin haha :--D Oon aikasemminki kertonu täälä unelmoivani tatuoinneista, nii aattelin sit tehä tämmösenki postauksen aiheesta. Kokeilin siis miltä mulla näyttäs tatuoinnit. Muokkasin kyllä vaan noi pari kuvaa eikä nekää mitenkä superhyvin oo muokattu. Mut kumminki antaa jotain suuntaa miltä näyttäis. Oon suunnitellu tulevan ekan tatuointini. Haluisin sen kylkeen. Juu kauhee paikka ensimmäiselle tatuoinnille mutta ei voi mitään. Vaikka sekin on aika henkilökohtasta, että mikä kohta kelläkin sattuu. En siis oo varannu mitään aikoja, koska haluun valita varmasti hyvän tatuoijan ja monilla hyvillä joilla haluisin tatuointini ottaa on ikärajana 18. Mutta jaksan kyllä oottaa :--D Eli toi kuva missä on pääkallo ja 2 ruusua on mun piirtämä ja se kuva minkä haluisin kylkeeni ottaa. (: Tietenki vielä paranneltuna ja niin, mutta toi antaa hyvää suuntaa siitä mimmosen haluan. Oon aatellu myös, että vanhempana voisin jatkaa tota isommaks vanhempana jos vielä haluan. Eli voisin jatkaa sitä koko kyljen mittaseks ja lisätä siihen ruusuja ja jotain pieniä yksityiskohtia. Ja en siis oo aatellut ottaa tatuointeja vaan sen takia, että ne on hienoja. Tonkin kuvan takana on tarina ja joku asia joka merkitsee mulle paljon. En sitä halua täälä kertoo mitenkään tarkasti, mutta tiivistettynä pariin sanaan se on tämmönen: There is always something beautiful behind all the bad things. Saa nyt nähdä toteutuuko tää mun tatuointi unelma koskaan, että tuunko toisiin aatoksiin vai mitä. Mutta tähän päivään asti ihan pikkusesta oon ihaillu tatuointeja. (:

19 kommenttia:

 1. toi eka kuva susta on ihana ! :-) sulle sopis kyllä tatuoinnit käsiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!(: mä oon miettinykki että ainaki toiseen käteen ottaisin! Mut täytyy kattoo mitä tulevaisuud tuo tullessaan!

   Poista
 2. Mun täytyy sanoa etten kehota kylkeen ekan tatuoinnin ottamista... Itsellä nousi kylkeen tatuoidessa kuume, sitten alkoi palella ja koko vartalo oli kylmän hikinen ja tutisin, sain jonkinnäköisen shokin ja kylkeen koski kuin joku olisi hammastetulla veitsellä viillellyt koko ajan kylkeen. Ja tämä oli toka tatuointini, tatuoijakin sanoi ennen aloitusta että "En aio nyt valehdella. Tää tulee sattumaan." Mut joo toisaalta, rakastan silti tuota tatskaa todella paljon enkä kadu sen ottamista. :) Pointtini vaan on se, että jo otat sen sitten ensimmäisenä, niin varaudu siihen että se on melkoinen kokemus. En tarkoita pelotella, itsellä se vain oli yksi epämiellyttävimmistä kokemusistani, muut tatskani eivät ole sattuneet ollenkaan, onneksi. :) Onhan se tosin aikamoinen voittajafiilis jos on jaksanut kestää sellaista kipua 4 tuntia! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tommosia kokemuksia oon lukenukki, mutta toisaalta sitä puuduttavaa voidetta voi käyttää (: uskon kyllä että aivan varmasti oli mahva fiilis kun kerta noin pitkän ajan kestit! Saanko kysyy mimmosen kuvan otit ja minkä kokosen?(--:

   Poista
  2. Tuo mun kuva on n. 30cmx15cm kokoinen kissa. :) Se oli kyllä ihan uskomatonta millanen euforian tunne tuli kun astelin kylki turvoksissa ja hipaisuherkkänä ulos liikkeestä.

   Kaikki tatuoijathan ei anna käyttää niitä puuduttavia voiteita, ja ne mitä suomesta saa on paljon paskempia kuin ulkomailta saatavat. Mitä suomen apteekeista saa, niissä on kuulemma vaikutusaika tunnista kahteen tuntiin käyttäjästä riippuen, ja enää tatuoidessahan ei saa sitä lisätä. Mun tatuoija suosittelee ottamaan Burana 400:sen jos kipua haluaa jotenkin lievittää, plus se ehkäisee tulehduksen mahdollisuutta. Aspiriinia sen sijaan ei missään nimessä saa käyttää, sillä se ohentaa verta. Kannattaa tiedustella tatuoijalta sitten vielä siitä "kivunlievityksestä" ihan paikan päällä ja noudattaa sitä. :)

   Poista
  3. No sehän on jo aika iso :o on ollu kyllä varmasti kestämistä kun oot sitä ottanu. Niin no toi on kyllä totta.. ehkä kannattaaki sit turvautua vaan buranaan. Mun täytyy nyt kyllä kiittää sua sun kommenteista, koska opin näistä uutta ja nyt oon taas vähän viisaampi tän asian suhteen :--D! Vaikka ne kivut onki kauheet nii kyllä ton kuvan ottaminen ois varmasti sen arvosta. Täytyy kumminkin vielä miettiä tosi tarkkaan(:

   Poista
 3. sulle sopis kyl just hyvin joku tuommonen pääkallotatuointi!:)

  VastaaPoista
 4. Toi sun piirtämä on kyl siisti! Kun joskus otat ton ja myöhemmin jatkat siihe yksityiskohtia ni toi tekstiki sopis siihen yhtenä yksityiskohtana, meinaan toi There is always something beautiful behind all the bad things :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Sit mietin että sinne joukkoon vois jotai tärkeitä lyriikoita joistakin kappaleistaki esim laittaa.. Saattaa kuulostaa sekavalta mut mullon selkee mielikuva just siitä et miten jotku nuotit tai tekstit sais siihen kivasti?

   Poista
 5. On tosi hyvin muokattu noi tatsat ! Todellakin sopis sulle käteen toi ruusu (:: ja muutenkin !

  VastaaPoista
 6. Oih, sulle niin hyvin sopis noi kaikki tatuoinnit jotka oot muokannu noihin kuviin! :) Mut suosittelisin, et ottaisit ekan tatuoinnin muualle ku kylkeen, se on oikeesti niin hirvee paikka tatuoida. Ittelläni ei oo kyljissä tatuointeja, mut muualla on. Kyllähän mie voisin kertookki et minkälaisii ja missä :) Vasemmas kädessa on teksti; ''If you don't understand my silence, you will never understand my words'', siit ylempänä on semmonen ''vanhanaikanen'' mikki. Oikeessa kädessä on höyhen jonka päästä lähtee lintuja (HelsINK:issä Mitzu sano, et se pitäs kokonaan tehä uusis, on vähä kökösti tehty :C ) ja siit ylempänä on luuranko käsi, jossa seisoo korppi ja sit sen kaulassa on avain jaaa sit siin lukee Älä vielä luovuta. Oikeessa lapaluussa mulla on iso ruusu jonka sisällä lukee mun vaarin nimi ja pvämäärä koska se kuoli. Ja sit mulla on vasemmas pohkeessa karppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!!(: Nii.. mulla on pari muutakin tatuointia mielessä, mutta toi nyt sattuu olemaan se mikä on ihan päälimmäisenä mielessä. Täytyy kyllä silti harkita sitä tarkkaan ja just sitä, että ottaisko sitten vaikka jonkun toisen aikasemmin. Oi kuulostaa ihanilta <3!

   Poista
 7. Juu, voin itsekin omasta kokemuksesta sanoa et kylkeen tatuoiminen SATTUU. En enää toista kertaa ota kylkeen tatuointia, meinaa vieläkin itku päästä ku muistelen sitä kipua vaikka tatuoinnin ottamisesta on kulunut jo kolme vuotta.. mut sulla on kyl kiva idea tatuoinnille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä et jos nyt satun ton ottamaan tohon kylkeen nii, että kestänkö vielä ajatusta, että meinaisin jatkaa tota vielä isommaks :--D

   Poista
 8. Millä ohjelmalla oot muokannu noi tatuoinnit sun kuviin?

  VastaaPoista
 9. sun tyylis on kyllä ihana! :) ja todella kaunis olet :-)

  VastaaPoista