sunnuntai 19. toukokuuta 2013

forest

Moikka pitkästä aikaa :--D Nyt on kyllä turhan harvoin tän kuun aikana tullu postattua. Kiire siis jatkuu tässä edelleen vaikka onki kokeet ohi. Mulla oli tällä viikolla pääsykoe musiikkiteatteri- ja musiikkilinjalle. Jännitin tota koetta tosi paljon ja tuli semmosia pieniä en osaa mitään ärsytyksiä ennen sitä koetta, mutta kyllä mä sit sielä kokeessa jotakin kumminki osasin ja se meni tosi hyvin :--D Nyt vaan pitää jännittää ja toivoo kesäkuun puoleen välii asti että pääsis jompaan kumpaan painotteeseen. 

Juuso oli täälä tän viikonlopun ja vietettiin tosi kiva viikonloppu. Perjantai oltiin vaan meillä ja käytiin kaupassa. Lauantaina lähettii jopa aamulenkille ja sit käytiin postissa hakemassa paketti josta paljastukin toi jack daniels toppi joka mulla näissä kuvissa on. Ja lauantai-iltana käytiin sitten mettässä kuvaamassa. Päätin siis ottaa tonne uuden paidan ja uudet korkkarit mukaan, että otettas niistäki sitte samalla kuvat. Ja ihan kivojahan noista tuli, vaikka oli aika hassua tua jossai sammaleessa seistä korkkareilla XD. Mut joo tänään sitte päivä oliki vähä lyhyempi meille, koska mulla alko huomisen High school musicalin kenraalit ja Juuso oottelikin sit siinä jonku pari tuntia junaa ja katteli siis meiän reenejä. Eli ei sit tänään kovin paljoo ehditty olemaan yhdessä. Ja meillä piti siis olla tauko reeneissä, mutta ei sit ollukkaan kun veny harjotukset jonku verran ja sit en päässykkään saattaan Juusoo juna-asemalle niin ku olin suunnitellu. Sit jouduinki siitä kesken läpikäynnin juokseen lavalta pois et pääsin moikkaamaan nopeesti Juusoo. Oli muuten kamalin tapa hyvästellä toinen :--D. Sen jälkee sit palasin lavalle melki itku silmässä ja tajusin siinä sitten että kappas nyt tulee mun soolo-laulu.. kyyneliä siinä sit nieleskelin ja koitin jotenki yrittää laulaa. Hahaa no ainakin vedin tunteella. Mut joo semmonen viikonloppu! Huomenna sit vielä esitykseen ja sit onki taas yks kiire vähemmän! (:

IMG_2121-1 IMG_2157-1IMG_2125-1 IMG_2122-1
Biker - H&M // Jack Daniels toppi - Ebay // Shortsit - DIY // Kengät -Skopunkten
IMG_2183-1 IMG_2205-1 IMG_2126-1 IMG_2184-1

25 kommenttia:

 1. näytä taas sun treenituloksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emmä vielä hehee :) jossain vaiheessa kesää laitan niitä!

   Poista
 2. Ihania kuvia, mut mun makuun shortsit on iiiihan liian lyhyet... :/ Muuten mahtavista kuvista menee maku kun shortsit on samaa kokoluokkaa alushousujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en tiä mitä tähä vastais :--D no mut ite en koe noita alushousujen kokosiks (: näkemyksensä kaikilla! Mutta kiitos kumminkin!(:

   Poista
  2. kivat shortsit on pöh pah! :D

   Poista
 3. ou nou, petyin pahasti kun ebaysta ei saa tilattua ilman paypalia ja siihen tarvii luottokortin ! :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei paypalliin tartte luottokorttia, ihan pankkikorttikin käy..

   Poista
 4. Ootko missään töissä koulun ohella tai kesällä ?:) ja eikö sua häiritse toi shortsien lyhyys tai se että oot yhtä valkonen kun tää tekstikenttä xD paska vertaus mut olis kiva jos vastaisit :) upee asu muuten, jos housuja ei lasketa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kohta oon vuoden jakanu lehtiä!(: ja ei kumpikaan häiritte oon sinut kroppani kans ja ite tykkään tosi paljon noista shortseista! :--D ja kiitos!(:

   Poista
  2. Voitko tehdä postauksen siitä lehtienjakamisesta ? :)

   Poista
 5. ei ei rakas lapsi..ensimmäisessä kuvassa ei saisi tuo takimmainen jalka noin notkolla olla ! mutta aivan älyttömän ihana tyyli sulla :)

  VastaaPoista
 6. Aivan uskomattomia kuvia! tykkään :)

  VastaaPoista
 7. Elizen sisko?:D tosi ihania kuvia ja ihan mahtava blogi!

  VastaaPoista