lauantai 11. toukokuuta 2013

videoiden avulla kuntoon

Lupasin aikasemmin tehä teille postauksen missä on videoita joiden avulla treenaan. Nää on kaikki semmoseltä youtube kanavalta ku insane home fat loss. Oon ite tykänny tosi paljon ton kanavan videoista ja oon kokenu ne toimivikskin :--D! Näiden lisäks oon siis tehny rasvanpoltto lenkkejä ja tanssinu ja kuntopyöräilly ja tehny jotai omaa kotilihaskuntoo ja ihan hyvin on tullu tuloksia. Suosittelen lämpimästi koittamaan näiden videoiden treenejä jos on yhtään innostunu treenaamisesta!(: Ja kannattaa katsoo myös muitakin videoita tolta kanavalta. Löytyy aivan varmasti jotain kivaa.


Ja tää viimenen video on siis fitness-testi. Tein ton ite joku aika sitten ja merkkasin tulokset ylös ja laitoin lapulle tavotteet, eli teen ton siis myöhemmin vielä ja katon onko tulokset parantunu! Jos jotku ei oo tehny tämmöstä ikinä nii tehkää ihmeessä ja kattokaa jonkun ajan kuluttua miten on käyny, onko tullu reenattua kunnolla, niin että ois tulokset parantunu? (: Ainakin hyvä keino saada jotain tolkkua siitä että miten on kehittyny.  Joskus tämmönen testiki saattaa kertoo enemmän kun se mitä pelistä näkyy. Voi olla että on jollain menny paljon aikaa lihasten rakentamiseen ns tyhjästä ja ei periaatteessa oo vielä mitään super selkeetä muutosta, mutta kun tekee ton testin niin saattaa ehkä huomata jotain muutosta (:

Semmosta vielä eli päivittelen teille nyt miten oon edenny. Mulla on joulun jälkeen tässä noussu paino tän reenaamisen myötä 3,7 kg. Lihasta on siis tullu rasvan tilalle! Joten te jotka ootte joskus tuijotellu vaa'assa näkyviä kasvavia numeroita kauhuissaan ja ihmetelleet miks paino on noussu, niin hymyä huuleen, lihakset on siis kasvanu, ja tavote on entistä lähempänä! 


6 kommenttia:

 1. Kantsii tsekata tää kanava kans: http://www.youtube.com/blogilates

  ite tykkään noista videoista meinaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Oon kattellu myös noita ja noikin on tosi hyviä!(--:

   Poista
 2. ootko huomannu et rinnat ois pienentyny treenaamisen myötä?:-D koska mulla on ainaki:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itellä en oo huomannu että niin ois ainakaa vielä käyny :--D mut joo toi on ihan yleistä/:

   Poista
 3. minkä laista käsitreeniä teet?

  ja kuinka usein noita videoiden treenejä kannattais tehä?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan perus kotoo löytyvillä käsipainoilla monta toistoo ja sit kaikkia punnerruksia yms. Täytyy kyllä myöntää, että silti toi käsien reenaaminen on jääny kaikkein vähimmäks. (:

   Poista