keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

alelöytöjä

Oltiin äitin ja pikkuveljen kans eilen shoppailemassa. Oon tosikauan halunnu mustat conssit, ja on mulla jotkut semmoset conssien tapasetki ollu, mutta ne ei kauaa ehjinä pysyny siihen nähden miten mun converset on pysyny. Lähettiin siis lähinnä noita consseja hakeen ja tehtiin siinä sit pari muutaki hyödyllistä alelöytöö.

IMG_5049-1

Conssit ostin stadiumista ja siellä oli onneks 35 kokoo joten sain oman kokoset kengät ja 10e halvemmalla ku mitä aikuisten koot on. Sen lisäks löyty tommoset harmaat/mustat farkut, tai no ei noi ny farkkua oo, mutta tommosta vähän joustavaa kangasta jokatapauksessa. Sit ginan alesta löyty sormus! Mullon kauheen vähän sormuksia ja neki mitä on nii tuntuu, että ne on kauheen kuluneita ): Ois kiva löytää joku semmonen monen sormuksen paketti nii siitä sais sit moniin sormiin sormuksia eikä tarttis ostaa kaikkia erikseen! Saa vinkata jos joku on jossain nähny semmosia halvalla. Näide lisäks löyty tämmönen kunnon vahinkolöytö. Oltiin Kappahlissa ostamassa pikkuveljelle takkia ja farkkuja alennuksesta ja sielä sattu oleen ota 3 maksa 2 tarjous kaikista aletuotteista. Äiti kysy multa sit että löytäsinkö mä sit jotain sieltä. Kävin penkoon tyttöjen alevaatteet ja sieltä löyty sit tommonen ihana armytakki! Oon kattellu tommosia vaikka kuin kauan, mutta kaikki on ollu liian säkkimäisiä ja semmosia outoja tai sit liian kalliita. Toi oli siis ihan täydellinen löytö! Istuu hyvin vaikka onki kokoo 158cm ja noi niitit ja timantit on tossa tosi kivoja.

IMG_5100-1
Sormus GINA n. 2e
IMG_5060-1
Conssit STADIUM 55e (lasten)
IMG_5061-1
Takki KAPPAHL 10e (lasten)
IMG_5054-1
Farkut SEPPÄLÄ 15e

Ootteko te tehny paljon alelöytöjä? :--D

8 kommenttia:

 1. ihan kivat löyöt oot tehny! toi takki ja housut, mahtavat :-)
  multa pääs helvetti irti ko löysin vahingossa tieni keskustaan yksikseni shoppailemaan alelöydöt läpi...ja tottakait siinä sivussa tarttu mukaan sit niitä ei-ale-tuotteita..:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Hahaa niin siinä tuppaa useesti käymää :---D ihmettelin itekki että mitää oliko mulla tosiaan kolme neljästä ostoksesta ale-tuotteita xd

   Poista
 2. Eilen oli tarkoitus mennä aleostoksille ideaparkkiin ja tulihan sinne tuhlattua se joku reilusti yli 100€, mutta mikään ostoksista ei ollu loppujen lopuksi aletuote edes D: mutta saimpahan maailman ihanan takin Carlingsilta, vaikka hinta olikin hiukan suolanen omaan budjettiin nähen t.t

  Mutta toi sun takkis on kyllä sika magee!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa kivalta! Monesti käy tollai et menee alennusmyynteihi ja sit loppujelopuks kaikki ostokset onki normi hintasia :--D vaikka kyllä niitä löytöjäki tekee! Ois kyllä kiva semmone loputon shoppailu budjetti nii ei tarttis niin välittää hinnoista.

   Poista