keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

living young and wild and free

Oltiin eilen kavereiden kans illalla jossai teollisuusalueella tai no oikeestaa jossai niide keskellä jossaki pusikossa :--D Otettiin kuvia ja laulettiin ja kuunneltiin musiikkia. Oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa kavereita tommosella porukalla! Harmi vaa ettei kaikki päässy tulee ): Tässä on ny kumminki tämmösiä mustavalkokuvia mitä me otettiin. Ja jos joku sattuu ihmetteleen niin näiden ei o tarkotuska olla täysin tarkkoja ja jotain mahtavia otoksia. Ideana oli tunnelma :--D Otettiin myös muutama video, mutta saa nähdä saanko niistä tehtyä mitään, mutta jos saan niin laitan sitte tänne!

IMG_5194-1 IMG_5154-1 IMG_5165-1 IMG_5220-1 IMG_5155-1 IMG_5199-1 IMG_5156-1 IMG_5152-1 IMG_5174-1 IMG_5225-1

9 kommenttia:

 1. ihania kuvia ! ps. näin sut eilen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! aijaa XD missäs? olisit tullu moikkaamaan(:

   Poista
 2. Ää ihania kuvia, näistä tosiaan huokuu sellanen kiva tunnelma :--)

  VastaaPoista
 3. kivoi kuvii :') mua vaa häiritsee se et noi sun farkut tulee noin ylös :/ haha, kuulostaa oudolle, mut ite en voi käyttää semmosii housui. kukin tyylillää (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Korkeevyötäröistä mallia on ni ne tulee väkisi ylös! Ite rakastan korkeevyötäröisiä <3 (---: eikä kaikkien tarvi samasta tykätä, ois tylsää jos ois niin(:

   Poista
 4. asut kaiketi tampereella? :) missä tollanen teollisuus alue on? kivoja kuvia ja tosi kiva blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no toi ei oo mikään iso alue eikä mikään kovin hieno xd mut jossain siinä kaukajärven ja vehmaisien ja linnainmaan välissä :----D ja kiitti!

   Poista
 5. Makia fiilis huokuu kuvista :)

  VastaaPoista