tiistai 9. heinäkuuta 2013

what

Alkaa jo ittee ärsyttään tää postaustahti mun koneen temppuilun takia -.- Netti toimii, ei toimi, toimii.. No mut nyt tulin pikasesti postaamaan teille. Ja tässä lähiaikoina julkasen myös huonepostauksen. Kuvailin tossa äsken tän huoneen. Oli muuten paljon helpompaa nyt kun omistan jalustan ja itselaukasian jotka tuli tossa alle kuukaus sitten. Yhteensä noi oli varmaa vähän päälle kympin :--D 

Tänää raivasin mun huoneen kaapit oikeen kunnolla. Ne ei oo varmaa ollu noin siistit edes sillon kun ollaan muutettu tänne. Ja siitäki on jo yli 6 vuotta. Nyt sai kyllä kaikki krääsä ja muu turha lähtee. Ja tuli lisää tilaa kengillekki ku alkaa taas tila loppua. Sit pitäs viä raivata kirjotuspöydän laatikot nii ois ihan täydellisen siistiä!

Mua on mietityttäny tässä lähiaikoina mun hiukset. Haluisin niin paljon saada näistä kunnon selkeesti sinertävät mustat, mutta mulla ei oo mitään hajua miten voisin saada, kun ei ainakaan perus markettiväreillä tuu niin sinertävää ku haluisin. Oisko kellää vinkkejä, että miten onnistuis tommosen värin saaminen? Sit vielä hiusten malli. Nyt on kunnon hiusten kasvatus operaatio meneillään. Pakko saada nää omat hiukset pidemmiks! Enää ei voi kyllä latvoja tai mitään blondailla, koska sen takia oon jääny junnaamaan tähän samaan pituuteen. Ajattelin tässä jossai vaiheessa tilata varmaa uudet kunnon pitkät pidennykset. Lantioon asti ois ihan unelma<3 Mullon myös nyt se ongelmana että en tiä pitäskö hiukset samanlaisina edestä kun nyt vai pitäskö leikata jonkun lainen ottis tai jotain semmosta.. Nyt haluun mielipiteitä! linkatkaa jos jaksatte niin jotakin malleja tai sanokaa mielipiteitä, että mitä kannattais tehdä :--D Saattaa nimittäin tulla semmosia ideoita teiltä mitkä ei ikinä ois tullu mieleenkään. 

IMG_3533-1 IMG_3532-1 IMG_3535-1 IMG_3526-1

16 kommenttia:

 1. Semmonen suora otsis vois kyllä sopia sulle tosi kivasti! :) Tai ainakin semmosen voisin kuvitella sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettinykki sitä mut en tiä uskallanko leikata XD!

   Poista
 2. Eiks kaupas oo sitä sinimustaa väriä o: ja mitä ny muutamilla nähny sen nii kyl se sininen aika hyvin korostuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sillä oon värjännykki mut eipä vaan mulla näy niin paljoo sinistä ku haluisin ):

   Poista
 3. Sininen shokkiväri mustan sekaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et ole sataprosenttisen varma ettet joskus halua esim. vaaleanruskeaa tai blondia, niin ÄLÄ värjää sinisellä shokkivärillä! Nimim. kokemusta löytyy kahden viikon takaa, mulla oli sinimustat hiukset joissa sininen tehty shokkivärillä, menin kampaajalle koska halusin sellaisen maanläheisen vaaleanruskean värin, kampaaja teki kaksi vaalennusta joista viimeiseen laittoi enemmän hapatetta, ja täytyy sanoa että jopa kampaaja haukoi henkeään kun katsottiin värinpoistojen lopputulosta:

   Tättärää, oli ihan kirkkaanvihreät hiukset kaikkialta. Ja voin sanoa että kampaajalla oli työn ja tuskan takana saada hiuksiin minkäänlaista ruskeaa väriä, koko prosessiin meni 6 tuntia. Sain kaupan päälle vielä torut siitä että olin tehnyt hiuksilleni mitään sellaista ja kampaaja sanoi minulle erittäin vakavana että "Älä koskaan ikinä milloinkaan enää värjää hiuksia sinisiksi shokkiväreillä." Että harkinnan kanssa kannattaa miettiä tuota sinistä tosiaan... :/

   Poista
 4. Juu samaa mieltä anonyymin kans! Eli kampaamosta haet sinisen shokkivärin/ suoravärin ! mulla toimi ainakin blondisiniset :D mutta en oo varma jääkö se tummaan niin hyvin kiinni :) mutta toivotaan, voit myös tilata netistä esim. cybershop ! :) mulla makso kampaamosta 14 e semmone iso purkki sitä väriä , mut uskon et saat halvemmalla ku tilaat netistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en usko että jää tummaan kiinni violetilla oon kokeillu(: cybershoppi löytyy onneks tosta läheltä ni sieltä voin käydä ostaan :--D!

   Poista
  2. oukeeei ! :) mut tsemppiä hiuksia varten!! täytyy vaa yrittää ja yrittää, mulla meni hermot yhessä vaiheessa omien hiuksien kans, mut kyl se siit sitte! :)

   Poista
 5. ite oon ainaki kampaamoissa saanu hiukset iha sinimustiks ku oon vaan pyytäny ? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nii siä varmaa saaki, mut oon tämmöne et leikkaan ja värjään hiukseni ite :--D

   Poista
 6. Olin tulos ehdottaa tota sinistä ja mustaa shokkiväriä sekasi, mut anonyymi ehtiki jo. :P
  Jos kokeilet, ni laita aika paljo sinistä! Uskon, että toimii paremmin ko se Liven (jos sitä käytät). Ite käytin just sitä Liven sinimustaa, laitoin sitä muistaakseni haalistuneen mustan päälle, mut ei siinäkää sinistä näkyny ku sivusiilissä ja seki vaan luonnonvalossa. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli tarkotatko, että molemmat värit musta ja sininen shokkivärejä? :--D Et ei vaikka sillain että toinen perus kauppaväri musta ja sit se sininen suoraväri? Mut toi kuulostaa hyvältä idealta!! Joo sitä liven väriä käytänki.. joo eipä mullakaan kauheesti näkyny /:

   Poista
 7. https://www.google.fi/search?um=1&newwindow=1&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Afi%3Aofficial&hl=fi&biw=1252&bih=569&tbm=isch&sa=1&q=black+hair&oq=black+hair&gs_l=img.3..0l10.22519.27207.0.27693.12.10.1.1.1.0.203.1361.3j5j2.10.0....0...1c.1.19.img.UgO0pAYNbsI#facrc=_&imgdii=_&imgrc=SkKEdnNTEJKs9M%3A%3B-iKIP6nIMebrMM%3Bhttp%253A%252F%252F2.bp.blogspot.com%252F-L3jk-xTkLPM%252FTzQqUFhPC0I%252FAAAAAAAAAHQ%252F60wkO3Y3DMM%252Fs320%252Fangelina-jolie-black-hair.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fjosphenzamora.blogspot.com%252F%3B462%3B600

  VastaaPoista