sunnuntai 8. syyskuuta 2013

just black

Mulla oli tosi kiva viikonloppu! Olin Juuson luona Kuopiossa. Oli ihana päästä näkeen Juusoo, vaikka koko juttu meinas peruuntuakki aluks, sen vuoks että oon ollu kipeenä. Mutta onneks nähtiin, koska muuten ois venyny melki yli kuukauden pituseks se ettei oltais nähty. Ja nytkin on sit seuraavaan kertaan kun me nähdään niin joku 3 viikkoo, koeviikkojen ja kirjotusten takia. No mutta kyllä tästä selvitään, ku ennenki on selvitty. Onko teillä kellään tämmöstä tilannetta, että on kaukosuhde ja tuppaa välillä koulujutut tuleen näkemisen tielle? 

Aika menee kyllä nopeesti. Tuntu että kesäloma ois menny nopeesti, mutta nyt kun on koulu ja reenit ja kaikki niin kyllä muuten menee paaaljon nopeemmin aika ku kesällä :--D! Eikä syyslomaanka oo enää montaa viikkoo. Syksy lähenee siis kovaa vauhtia. Kävinki tossa perjantaina ostamassa dinskosta syyskengät! Tommoset tosi sirot maiharityyliset nilkkurit. Oli muuten ihana ku kerranki tuli ostettua iiihan oikeen kokoset kengät!<3 Monesti joutuu ostaan jollakin tavalla liian isot kengät, koska mullon niin hankalat jalat. 35 on mun koko, mutta joskus joutuu ottaan 36 tai sit harvemmin 37, koska mun korkee jalkapöytä ottaa välillä kii ikävästi monissa kengissä. Tai sit joskus vaan on pienet koot loppu tai sit ei edes joitaki kenkiä oo ollenka sitä 35 kokoo.  Mutta oon nyt kyllä ilonen kun kerranki oli jäljellä niitä 35 kenkiä!

7.9
Pipo - CUBUS  //  Toppi - CUBUS  //  Farkut - CUBUS  //  Kengät - DINSKO
idIMG_6400-1 Kollaasit17

Käykö teilläki tällee, että välillä osa asukuvista saattaa olla tämmösiä? XD:
IMG_6473-1 IMG_6474-1

11 kommenttia:

 1. sun päällä jopa yksinkertaisemmat vaatteet näyttää omaperäisiltä. c: tykkään!
  tosiaan, itekin oon kaukosuhteessa ja välillä tulee niitä vaiheita, jolloin ei oo mahdollista nähdä kovinkaan usein kiireiden, rahatilanteen tai jonkun satunnaisen eston takia. mutta ollaanhan sitä tähänkin asti jaksettu ja varmasti jatkossakin!
  sä ja juuso ootte oikein ihana pari, joten onnea teille ja tsemppiä tulevaisuuteen. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti! Noni tutulta kuulostaa(: ja kiitos samoin<3

   Poista
 2. Sama ongelma myös täällä jalkojen kanssa,mulla on myös 35kengänkoko... se tunne ku löytää just sopivat kengät ilman että tarvii laittaa mitään pohjallisia! :p

  VastaaPoista
 3. Kaukosuhteilu"pulmia" täälläkin päässä. Koulu vie välillä molemmilta kamalasti aikaa ja näkemisvälit voi venähdellä, mutta onneksi tieto siitä kuinka ihanaa on pitkästä aikaa nähdä toista auttaa jaksamaan ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin auttaa! Ja sitä yhdessä oloo osaa arvostaa jotenki ehkä ns. enemmän :--D

   Poista
 4. Itsellä poikaystävä asuu onneksi opiskelupaikkalunnalla missä käyn kotoa lukiota, muuten olisi välimatkaa lähemmäs 100km:)! Mutta asia helpottaa kun molemmilla on koulut loppu!:>

  VastaaPoista
 5. Meillä on mun poikaystävän kanssa vähän näkemisen kanssa tiukkaa kun asutaan eri paikkakunnilla, mutta eiköhän tää tästä kun saadaan aikataulut osumaan kohdilleen :)
  Haha toisinaan ainakin joka toinen asukuva on tollanen "taidekuva" XD

  minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. ite vielä metsästän täydellisiä maihareita! noi näyttää kyllä aika kivalta, jos menis tsekkaamaan 2viikon päästä jumbon dinskoon kun ei täällä lähellä ole lainkaan dinskoa.. kumpa olis vielä sillon mun kokoa :-) mut hei, voisitko vastata tohon "ebay" -postauksen kommenttehin? (:

  VastaaPoista
 7. Katoin et onpa makeet kengät, kunnes tajusin et omistan ite ihan samanlaiset :D Pakko vielä hehkuttaa noita hiuksia, ihan superit!!

  http://satueventyr.blogspot.fi/

  VastaaPoista