keskiviikko 25. syyskuuta 2013

niittipanta

Moikka! Tulin nyt tälläin pikasesti postaamaan, koska aikaa ei oo kauheesti ku pitää lukee matikankokeeseen. Mulle tuli tänää postissa tommonen niittihiuspanta. En ees muistanu enää, että olin tommosen tilannu.. joten oli ihan mukava yllätys! Mullei oikeestaan oo mitään hiuskoristeita ja mun hiukset on aina vaan auki joko laineilla, kiharoilla tai suorina ja joskus harvoin ehkä laitan edestä hiuksia pinneillä taakse. Mut tällä pannalla saan nyt jotaki kivaa vaihtelua kampauksiin. Mua jotenki huvittaa se, että tykkään kauheesti tehdä kampauksia ja teenki niitä paljon, mutta lähen kaikkialle aina hiukset auki. Onko teillä tälleen? Kotona esim ponnari tai nuttura on kiva mut ku vaihdan kotivaatteista semmosii millä lähen johki niin ei siihen vaan enää sovi nuttura tai ponnari. Ei vaan jotenkin tunnu oikeelta tai näytä oman tyyliseltä. Mutta tämmösiä pieniä hiuskoristeita voisin lisätä tonne korulaatikkoon! Kattelinki jo semmosia pieniä luupinnejä, niin josko sitten vaikka ne ois seuraava huima askel tässä tavotteessa hahaa :--D Ottakaa te muutki hiukset auki kulkevat tää hiuskorujen kerääminen tavotteeks ;)?

IMG_7574-1 IMG_7581-1 25.91 IMG_7513-11 IMG_7579-1

12 kommenttia:

 1. Ompa kiva panta ja nätti sinä!:--) Mulla on nykyään ongelmana että pitäsin hiuksia paljon mieluummin nutturalla ku auki.. jotenki tuntuu että ku on näin pitkät hiukset ni ne vaan on kokoajan tiellä ja suussa ja jokapaikasta tulee vaan hiuksia aina:--(( Oonki harkinnu että napsasisin näistä sen 15cm pois:D toisaalta se muutos olis ehkä hetkellisesti iso, mutta mun hiukset kasvaa hirveen nopeesti ni eipä ne kauaa lyhyinä pysyis:--(( On kyllä taas first world problems:--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti sohvi(: sullahan on ihanat hiukset! Mutta ihan varmasti lyhyemmätki sopis ja jos kerta nopeesti kasvaa niin miks ei? Itekki oon haaveillu lyhyemmistä hiuksista, mutta tuntuu ettei o vielä mun aika koittaa semmosia ja kyllä, oi näitä suuria ongelmia XD!!

   Poista
 2. Voitko tehdä postauksen ihonhoidosta / iltarutiineista ??

  VastaaPoista
 3. tuo panta on ihana, mistä se on?:) Oon ettiny tollasta tai ton tyyppistä ite tosi kauan mutta missään ei oo pistäny silmään.

  VastaaPoista
 4. ihana tuo panta :), mistä on? Oon ettiny tollasta tai ton tyyppistä pantaa tosi kauan mutta mistään ei tunnu löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta saa näitä parilla eurolla! Etit vaan hakusanalla spike headband(:

   Poista